Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Αλλάζουν όλα στον ΦΑΣ Νάουσα! Νέοι επενδυτές, νέος πρόεδρος, οκτώ μεταγραφές!

Μια τελείως διαφορετική εικόνα αντικρίσαμε σήμερα (στη δεύτερη επίσκεψη μας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας) στο ΔΑΚ Νάουσας.

Η διοίκηση του ΦΑΣ ετοίμασε μια μίνι εκδήλωση, στην οποία όχι μόνο παρουσίασε το νέο της πλάνο αλλά και νέα πρόσωπα, σε κάθε βαθμίδα του συλλόγου!

Αρχικά, νέος πρόεδρος αναλαμβάνει ο Αντώνης Αργυράκης (φωτ. επάνω δεξιά), με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, επιχειρηματίας ο ίδιος αλλά και φίλαθλος του ποδοσφαίρου.

Μαζί με τους συνεργάτες του αλλά και μέλη του ΔΣ του ΦΑΣ που παραμένουν στο πλευρό του (Γιάννης Κόμνης, Σάκης Παπατάνος, Χρήστος Λουμπουρδής κ.α.) θα οδηγήσουν την ομάδα σε νέους δρόμους, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν, με στόχο την επιστροφή του συλλόγου στις εθνικές κατηγορίες αλλά και διάκριση στο Κύπελλο Ελλάδας.

Επίσης, ανέφερε πως γίνονται ήδη συζητήσεις με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να ενταχθεί η Ακαδημία στο δίκτυο του “δικεφάλου”, ενώ σύστησε τους συνεργάτες του, από τους οποίους -μεταξύ άλλων- διακρίνουμε και τον Γιώργο Τσίλη, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή με θητεία στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη Τεχνικού Διευθυντή.

Την ίδια ώρα, στον “αέρα” είναι και η νέα ιστοσελίδα του συλλόγου, το naousafc.gr ενώ έχει ήδη συσταθεί και γραφείο τύπου για την ενημέρωση των φιλάθλων.

Οι εκλογές για την τυπική ανάδειξη του νέου ΔΣ θα λάβουν χώρα την Παρασκευή (23/8).

Νέα δεδομένα στο ρόστερ

Εξαιρετικά στοχευμένες είναι την ίδια ώρα οι κινήσεις που έγιναν στο μεταγραφικό παζάρι και μάλιστα με ποδοσφαιριστές που έχουν σημαντικές παραστάσεις από εθνικά πρωταθλήματα.

Στο ρόστερ εντάσσονται οι :

  • Κώστας Κυριακίδης (01/10/1993, αμυντικός) με καταγωγή από την Άψαλο Πέλλας, πρωταθλητής πέρσι στη Γ Εθνική με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και παλαιότερα σε Παναιγιάλειο, Αλμωπό Αριδαίας, Ηρόδοτο, Ομόνοια Αραδίππου, ΠΑΕΕΚ Κερύνειας (Κύπρος), Νίκη Βόλου, Εργοτέλη, Αγροτικό Αστέρα, Ζάκυνθο, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Αετό Σκύδρας
  • Δημήτρης Ασλαμπάλογλου (26/09/1997, μεσοαμυντικός) με 79 επαγγελματικές συμμετοχές σε Κοζάνη (πέρσι στη SL2), Αλμωπό Αριδαίας αλλά και σε Μακεδονικό Φούφας, Καμπανιακό, ΑΣ Ειρηνούπολης, Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, Λευκάδια, ΠΑΟΚ Κουλούρας
  • Δημήτρης Μεληκιώτης (10/07/1996, επιθετικός), πρωταθλητής πέρσι στη Γ Εθνική με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, με θητεία παλαιότερα σε Βέροια, Εδεσσαϊκό, Κεραυνό Αγγελοχωρίου, Ηρακλή, ΑΟ Επισκοπής, ΑΕΚ, Κέρκυρα και Βέροια U20.
  • Τάσος Καραγιάννης (13/12/1999, επιθετικός), πέρσι στη Γ Εθνική με τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας και παλαιότερα σε Εδεσσαϊκό, ΦΑΣ Νάουσα, Φίλιππο Μελίκης, Νίκη Αγκαθιάς και Βέροια U19.
  • Γιώργος Τσιάμπας (19/02/2007, μέσος) που επιστρέφει στην ομάδα μετά από έξι μήνες στον Παναθηναϊκό Θεσσαλονίκης
  • Τάσος Αδαμίδης (02/06/2006) από το Μακροχώρι παλαιότερα στη Βέροια
  • Δημήτρης Σαρακατσιάνος (22/02/1993, αμυντικός), πέρσι στον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου
  • Θανάσης Φωτόπουλος (01/01/2005, μέσος) από το Μακροχώρι.

Όπως ενημέρωσε σχετικά η διοίκηση, έπονται κι άλλες προσθήκες, ενώ το φιλικό που είχε προγραμματιστεί αυτή την ώρα με τον Φίλιππο Μελίκης, αναβλήθηκε.

*σε λίγο φωτογραφίες της παρουσίασης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P