Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Το sportsup.gr στην προετοιμασία της Θύελλας Σταυρού (photos+vids)

Το sportsup.gr συνεχίζει το ποδοσφαιρικό… τουρ στον νομό Ημαθίας και την Τετάρτη (21/8) βρέθηκε στην προετοιμασία της Θύελλας Σταυρού, ενόψει της νέας σεζόν.

Ο νέος προπονητής των “πρασίνων”, Αντώνης Παπατζίκος, συνεχίζει την καθημερινή δουλειά που ξεκίνησε από τη Δευτέρα (19/8) και θα ενταθεί τις επόμενες ημέρες, με στόχο τη δέουσα ετοιμότητα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Οι νεοφώτιστοι στην Α’ Ερασιτεχνική έχουν δημιουργήσει ένα αξιόλογο ρόστερ, έχοντας διατηρήσει τον κορμό από την περσινή σεζόν, εντάσσοντας στο δυναμικό τους και ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν στην ανώτερη κατηγορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού.

Οι Δημήτρης Ευαγγελόπουλος, Χρήστος Μπρέγκου, Δημήτρης Σερασκιέρης, Αλέξανδρος Πορφύρης, Στέφανος Λίβας και Χρήστος Κοσέογλου θα δώσουν λύσεις στον Αντώνη Παπατζίκο, που τις επόμενες μέρες θα δει όλους τους ποδοσφαιριστές να ενσωματώνονται στην προετοιμασία.

Στις δηλώσεις του στο sportsup.gr (θα τις δείτε την Πέμπτη 22/8) τόνισε το κλίμα που συνάντησε στην ομάδα, τη σημαντική πρόκληση που έχει τη φετινή σεζόν με έναν νεοφώτιστο σύλλογο, αλλά και τις βλέψεις του ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Θα ακολουθήσει μια σειρά από φιλικές αναμετρήσεις, αρχής γενομένης την Παρασκευή (23/8) με το Μακροχώρι, οι οποίες θα έχουν προπονητικό χαρακτήρα, καθώς οι “πράσινοι” μετρούν λίγες μέρες προετοιμασίας.

δείτε βίντεο και φωτογραφίες :

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P