Κατηγορίες
Διάφορα

Φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτισαν τον Γιάννη Καμπαϊλή (vid)

Την Τετάρτη το πρωί, φίλοι, συμμαθητές και συγγενείς αποχαιρέτησαν τον 19χρονο Γιάννη Καμπαϊλή, του οποίου ο πρόωρος θάνατος συγκλόνισε την τοπική κοινωνία.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αναλήψεως στην περιοχή Παπάγου, στη Βέροια, μέσα σε κλίμα βαθιάς θλίψης και οδύνης.

Η τραγωδία σημειώθηκε τη Δευτέρα, όταν ο νεαρός έχασε τη ζωή του σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική, όταν η καρέκλας από το όργανο στο οποίο επέβαινε έσπασε και είχε θανάσιμη πτώση. Το γεγονός άφησε ένα αναπάντητο “γιατί” να πλανάται στην ατμόσφαιρα, καθώς όλοι αναρωτιούνται πώς μπορούσε να συμβεί μια τέτοια ανείπωτη τραγωδία.

Η ταφή του άτυχου 19χρονου έγινε στον Διαβατό, τον τόπο καταγωγής του, όπου συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν απαρηγόρητοι, αδυνατώντας να αποδεχθούν τον ξαφνικό χαμό του. Ο πόνος ήταν αβάσταχτος, με τις εικόνες των νεαρών παιδιών, οι περισσότεροι συμμαθητές και φίλοι του Γιάννη, να συγκλονίζουν. Με λουλούδια στα χέρια και δάκρυα στα μάτια, τον αποχαιρέτησαν για τελευταία φορά.

Η υπόθεση αυτή έφερε στην επιφάνεια σοβαρά ερωτήματα για την ασφάλεια στα λούνα παρκ και για τις ευθύνες των εμπλεκόμενων φορέων. Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες για να διαπιστωθεί ποιες ήταν οι παραλείψεις και ποια μέτρα ασφάλεια δεν τηρήθηκαν.

δείτε το βίντεο που δημοσίευσε ο Πληροφοριοδότης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P