Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Αιολικός, ώρα μηδέν. Το πιο πιθανό σενάριο το τοπικό

Πάνω από δέκα είναι φέτος οι ομάδες που είχαν δικαίωμα συμμετοχής αλλά δεν δήλωσαν στη Γ Εθνική.

Είναι δεδομένο λοιπόν είναι επιτακτική η ανάγκη για αλλαγή σχεδίων στην εν λόγω κατηγορία, που δεν μπορεί να είναι βιώσιμη με το “μοντέλο” που ακολουθείται τα τελευταία χρόνια.

Το sportsup.gr παρέθεσε νωρίς το πρωί το ρεπορτάζ για την αδυναμία συμμετοχής του Παναρκαδικού, που κέρδισε την άνοδο μέσω των μπαράζ, ωστόσο μία ακόμα ιστορική ομάδα βρίσκεται σε καθοριστική καμπή της ιστορίας του.

Ο Αιολικός υποβιβάστηκε πέρσι από τη Super League 2 και σύντομα βγήκαν στην επιφάνεια ζητήματα ακόμη και της ύπαρξης της την επόμενη μέρα.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ που έρχεται από το πανέμορφο νησί της Λέσβου, η Γενική Συνέλευση που έλαβε χώρα τη Δευτέρα (19/8) δεν είχε αποτέλεσμα, καθώς ούτε εκλογές έγιναν (λόγω μη απαρτίας) αλλά ούτε και οικονομικός απολογισμός.

Σύμφωνα με το Sportlesvos, τα σενάρια είναι τρία : Η συμμετοχή στη Γ Εθνική αλλά μόνο αν υπάρξει συμφωνία με το υποψήφιο ομογενή επενδυτή και τις απαντήσεις που θα λάβει η αντιπροσωπεία του Αιολικού (αυτά όλα μέχρι την κλήρωση της Παρασκευής), ενώ το plan B και το πιο ρεαλιστικό σενάριο σύμφωνα με όλα όσα ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, είναι η συνεργασία με τη νέα ανδρική ομάδα του Απόλλωνα Βουναρακίου και τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΛ.

Το τρίτο σενάριο (το απευκταίο) είναι η διάλυση της ομάδας, που αν συμβεί θα αποτελέσει το πιο μελανό σημείο της 50χρονης ιστορίας του συλλόγου…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P