Κατηγορίες
Super League 2 - Διαιτησία

Σε Βέροια και Κόρινθο τα σεμινάρια και τα τεστ των διαιτητών Β κατηγορίας

Στη Βέροια και στην Κόρινθο θα διεξαχθούν το προσεχές διάστημα τα σεμινάρια και οι αγωνιστικές δοκιμασίες των αξιωματούχων και παρατηρητών διαιτησίας της Β’ Κατηγορίας.

Συγκεκριμένα, τα σεμινάρια και οι αγωνιστικές δοκιμασίες στη Βέροια θα διεξαχθούν στο διάστημα 31/8-01/09/2024 και στην Κόρινθο θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2024.

Στα εν θέματι σεμινάρια, οι συμμετέχοντες αξιωματούχοι και παρατηρητές διαιτησίας Β’ κατηγορίας θα εξετασθούν γραπτώς στους Κανόνες του Παιχνιδιού και θα πραγματοποιήσουν τις καθιερωμένες αγωνιστικές δοκιμασίες. Αναλυτικό πρόγραμμα των σεμιναρίων/αγωνιστικών δοκιμασιών θα αποσταλεί το προσεχές διάστημα στα προσωπικά e-mail των συμμετεχόντων.

Υπενθυμίζεται ότι οι αξιωματούχοι και οι παρατηρητές διαιτησίας όπως κάθε χρόνο, θα πρέπει να προσκομίσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  • Triplex καρδιάς
  • Τεστ Κοπώσεως
  • Οφθαλμολογική Εξέταση
  • Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου

Εξετάσεις αξιωματούχων διαιτησίας Κ3

Το Σάββατο 24/08/24 και ώρα 19:00, θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακές γραπτές εξετάσεις από την ΚΕΔ/ ΕΠΟ για τους διαιτητές Κ3 και παρατηρητές διαιτησίας της ίδιας κατηγορίας. Η διάρκεια των εξετάσεων θα είναι σαράντα πέντε λεπτά (45′).

Την Κυριακή 25/08/24 και ώρα 19:00, θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακές γραπτές εξετάσεις από την ΚΕΔ/ ΕΠΟ για τους βοηθούς διαιτητές Κ3. Η διάρκεια των εξετάσεων θα είναι σαράντα πέντε λεπτά (45′).

Οι υποψήφιοι των γραπτών εξετάσεων θα λάβουν, στο προσωπικό τους email, πριν τη συγκεκριμένη ώρα, σχετικές οδηγίες για τη διαδικασία αλλά και για την είσοδο στο ερωτηματολόγιο.

Για τις κατηγορίες, Κ4, ΥΚ4, ΥΚ3 διαιτητές και βοηθοί διαιτητές και όλες τις κατηγορίες γυναικών, θα πραγματοποιηθούν επίσης διαδικτυακές εξετάσεις σε νέα ημερομηνία το προσεχές διάστημα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P