Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αντώνης Παπατζίκος : “Με όραμα και νέες προσθήκες, έτοιμοι για τη νέα πρόκληση στην Α’ Κατηγορία”

Η Θύελλα Σταυρού έχει ξεκινήσει εδώ και λίγα 24ωρα την προετοιμασία της για τις δύο διοργανώσεις στις οποίες θα συμμετέχει φέτος.

Οι νεοφώτιστοι στην Α Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας έχουν φέτος ένα νέο πρόσωπο στον πάγκο τους κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Αντώνη Παπατζίκο, έναν “δουλευταρά” των πάγκων, όπως πολλοί συνεργάτες του καταμαρτυρούν γι αυτόν, ιδίως όσοι έχουν συνυπάρξει μαζί του.

Ο νεαρός τεχνικός μίλησε στο sportsup.gr για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του αλλά και το τι συνάντησε στην ομάδα.

Αναλυτικά :

Για την προετοιμασία που ξεκίνησε και τη συγκρότηση του ρόστερ: “Θεωρητικά, εμείς ξεκινήσαμε τελευταίοι από όλες τις ομάδες, γιατί αργήσαμε λίγο να οργανωθούμε, αλλά θεωρώ ότι πήραμε τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ στην Α’ κατηγορία. Οι στόχοι μας είναι σαφείς και συγκεκριμένοι: η ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο, να προσπαθήσει να αναδείξει κάποια παιδιά από την περιοχή τόσο του Σταυρού όσο και της ευρύτερης περιοχής, αλλά και να εδραιωθούμε στην Α’ κατηγορία. Για εμάς, ο βασικός στόχος είναι αυτός.”

Για τα φιλικά αλλά και το πώς έχει προσαρμόσει τις μέρες προετοιμασίας: “Θα ξεκινήσουμε τα φιλικά την Παρασκευή με το Μακροχώρι, ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, και από εκεί και πέρα έχουμε προγραμματίσει με Ατρόμητο Διαβατού και Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου. Θα ακολουθήσει στη συνέχεια το Κύπελλο, οπότε είναι πολύ συγκεκριμένη η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσει η προετοιμασία μας.”

Τι συνάντησε ερχόμενος στην ομάδα, διοικητικά, οργανωτικά, αλλά και όσον αφορά τις υποδομές: “Με την πρώτη ματιά, είναι όλα ελπιδοφόρα. Βλέπω ότι οι άνθρωποι που τρέχουν την ομάδα, τα μέλη της διοίκησης, έχουν πολλή όρεξη να βελτιώσουν την καθημερινότητά μας. Γενικά, εγώ είμαι απαιτητικός, ζητάω συνέχεια πράγματα για να βελτιώσουμε τις γηπεδικές μας εγκαταστάσεις, να βελτιώσουμε την αγωνιστική μας εικόνα, για την οποία είμαι ο πρώτος αρμόδιος μαζί με τους ποδοσφαιριστές μου, και από εκεί και πέρα να προσπαθήσουμε να έχουμε μια ευχάριστη χρονιά χωρίς τραυματισμούς.”

Για το πρωτάθλημα και για το πού θα τοποθετούσε τη Θύελλα στη φετινή Α’ Ερασιτεχνική: “Καταρχάς, θέλω να πιστεύω ότι η Βέροια θα είναι πρωταθλήτρια, γιατί είναι η αγαπημένη μου ομάδα. Από εκεί και πέρα, βλέπω ότι δυναμώνουν η Νάουσα και η Μελίκη. Και οι δύο θα βάλουν δύσκολα στη Βέροια, όμως πιστεύω ότι στο τέλος η Βέροια θα είναι αυτή που θα κατακτήσει τον τίτλο. Εμείς θα είμαστε οι λεγόμενοι ρυθμιστές, το πιστεύω αυτό. Με τη δουλειά που θα κάνουμε και με το πείσμα που ξέρω ότι έχουν οι ποδοσφαιριστές μου, θεωρώ ότι θα είμαστε από τις υπολογίσιμες ομάδες της κατηγορίας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P