Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Champions League : Πρόκριση από τώρα για Ζάλτσμπουργκ και Σπάρτα, ματσάρα στο Wankdorf Stadion (vids)

Ολοκληρώθηκαν τα πρώτα παιχνίδια των play off του Champions League, από τα οποία θα αναδειχτούν οι 7 ομάδες που θα συμπληρώσουν αυτές της League Phase.

Στα σημερινά ματς, τρεις από τους τέσσερις φιλοξενούμενους πήραν προβάδισμα πρόκρισης, ενώ στο Wankdorf Stadion η αναμέτρηση της Γιουνγκ Μπόις με τη Γαλατασαράι εξελίχθηκε σε ένα θρίλερ!

Οι Ελβετοί προηγήθηκαν 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, με τα γκολ του εξαιρετικού Ζοέλ Μοντέιρο, βάζοντας δύσκολα στους Τούρκους. Οι φιλοξενούμενοι όμως βρήκαν αντίδραση στο δεύτερο 45λεπτο και έφτασαν στην ισοφάριση με τον εκπληκτικό Μισί Μπατσουαγί,  οποίος με το που μπήκε αλλαγή σκόραρε δις!

Στο 84′ όμως η Γαλατά έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπαρντακσί, ο οποίος ανέτρεψε τον Μαλές και ο Ούγκρινιτς δεν αστόχησε, δίνοντας ξανά το προβάδισμα στη Γιουνγκ Μπόις.

Μοιρασιά την ίδια ώρα στο MCH Arena της πόλης Herning στη Δανία. Ο Μπλάκμαν έδωσε το προβάδισμα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, με γκολ που σημείωσε στο 59ο λεπτό, όμως η Μίντιλαντ είχε την απάντηση στο 79′ με τέρμα που σημείωσε ο Τσιλούφα.

Στα άλλα δύο ματς της ημέρας, το σκορ ήταν πανομοιότυπο (0-2). Η Ζάλτσμπουργκ έδειξε την ποιότητα της στο Arena Lublin της Πολωνίας, όπου η τυπικά γηπεδούχος Ντινάμο Κιέβου δεν μπόρεσε να βρει τις λύσεις απέναντι στους Αυστριακούς, οι οποίοι σκόραραν με τους Ντόργκελες (29′) και Κιέργκαρντ στο 49′ με πέναλτι.

Προβάδισμα πρόκρισης πήρε και η Σπάρτα Πράγας, που πέρασε από το Molme Stadion. Η ομάδα που απέκλεισε τον ΠΑΟΚ δεν ήταν το ίδιο τυχερή με τους Τσέχους, οι οποίοι προηγήθηκαν στο 30′ με αυτογκόλ του Λάρσεν και στο 88′ πέτυχαν και δεύτερο με “δράστη” τον Ρινές.

Τα αποτελέσματα :

Τρίτη 20/8

Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Κροατία) – Κάραμπακ (Αζερμπαϊτζάν)  3-0
Μπόντο Γκλιμτ (Νορβηγία) – Ερυθρός Αστέρας  2-1
Λιλ (Γαλλία) – Σλάβια Πράγας (Τσεχία)  2-0

Τετάρτη 21/8

Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία) – Γαλατάσαραϊ (Τουρκία)  3-2
Ντινάμο Κιέβου (Ουκρανία) – Ζάλτσμπουργκ (Αυστρία)  0-2
Μάλμε (Σουηδία) – Σπάρτα Πράγας (Τσεχία)  0-2
Μίντιλαντ (Δανία) – Σλόβαν Μπρατισλάβα (Σλοβακία)  1-1

*Οι επαναληπτικοί διεξάγονται 27-28/8

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P