Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Εντυπωσιακή η Ομόνοια, “έριξε” 6 γκολ και παίρνει από τώρα την πρόκριση! (vids)

Η Ομόνοια κυριάρχησε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα με τη Ζίρα την οποία συνέτριψε με 6-0 και ουσιαστικά περιμένει την ερχόμενη βδομάδα τον επαναληπτικό, για να σφραγίσει και επίσημα την πρόκριση της στο League Phase του Conference League.

Στο 1ο ημίχρονο, είχε τον έλεγχο, την κατοχή αλλά και την ουσία αφού προηγήθηκε με τρία γκολ. Οι πράσινοι άνοιξα το σκορ στο 13′ όταν ο Χαμάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε αρχικά την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και μετά στο έδαφος αλλά το γκολ μέτρησε με τη βοήθεια του VAR!

Στο ημίωρο ο διαιτητής κλήθηκε από το VAR για παράβαση του Σίλβα στον Εράκοβιτς στην περιοχή και υπέδειξε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Σεμέδο το οποίο έσωσε ο Σίλβα. Ο διαιτητής με τη βοήθεια του VAR διέταξε επανάληψη, διότι ποδοσφαιριστής εισήλθε στην περιοχή και επηρέαζε τη φάση. Στην επανάληψη του πέναλτι ο Σεμέδο ήταν εύστοχος και πέτυχε το 2-0.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Στεπίνσκι δέχθηκε την πάσα του Εβάντρο από αριστερά και με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το 3-0.

Στο δεύτερο μέρος, η Ομόνοια συνέχισε από εκεί που έμεινε αφού σκόραρε και πάλι στο 54′ όταν ο Στεπίνσκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, μετά την πάσα από δεξιά του Σίμιτς (4-0).

Έξι λεπτά αργότερα ο Εβάντρο με πλασέ πέτυχε το 5ο γκολ για την ομάδα του, μετά την πάσα του Στεπίσνκι.

Το 6-0 διαμόρφωσε ο Σεμέδο με σουτ από αριστερά στην περιοχή.

Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί σε μια βδομάδα στο Αζερμπαϊτζάν.

Η σύνθεση της Ομόνοιας (Βάλντας Νταμπράουσκας) : Φαμπιάνο, Ντιουνκού, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Χαμάς, Εράκοβιτς, Μάριτς (73′ Χαραλάμπους), Εβάντρο (63′ Ατζίλι), Σίμιτς (73′ Κούσουλος), Στεπίνσκι (73′ Κακουλλής), Σεμέδο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P