Κατηγορίες
Αθλήματα

Εντυπωσιακό deal με Χατζηπαρασίδου για την Αναγέννηση Άρτας

Μία πολύ σπουδαία μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε το γυναικείο τμήμα χάντμπολ της Αναγέννησης Άρτας, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση της 29χρονης πλέι μέικερ Μαρίας Χατζηπαρασίδου που έμεινε ελεύθερη από τον ΠΑΟΚ στις αρχές του καλοκαιριού.

Η διεθνής και αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας αλλά και του ΠΑΟΚ, φορούσε τη φανέλα του «δικεφάλου του βορρά» τα τελευταία 7 χρόνια, είναι η πρώτη σκόρερ στην ιστορία της ομάδας με 1000+ γκολ, η παίκτρια με τους περισσότερους τίτλους με τη φανέλα του ΠΑΟΚ (5 πρωταθλήματα, 5 κύπελλα, 1 σούπερ καπ) αλλά και μία πρόκριση στους «8» του EHF European Cup.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η μεταγραφική βόμβα του φετινού καλοκαιριού ανήκει στην Αναγέννηση Άρτας, που φέρνει στην ομάδα τη Μαρία Χατζηπαρασίδου από τον ΠΑΟΚ. Η πλέι μέικερ και αρχηγός της Εθνικής Ομάδας είναι πραγματικά μια αθλήτρια που κάνει τη διαφορά και θα δώσει στην Αναγέννηση ποιότητα και δυναμική.

Έχει στο παλμαρέ της πρωταθλήματα Ελλάδας και Κύπελλα και πάμπολλες συμμετοχές με την Εθνική Ομάδα της Ελλάδας και για πολλές φορές αναδείχτηκε MVP του πρωταθλήματος και στις κορυφαία επτάδα. Είναι η καλύτερη παίκτρια της Ελλάδας για πολλά χρόνια. Έχει καταγωγή από τα Γιαννιτσά και έχει ξεκινήσει την καριέρα της από τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, που έχει αναδείξει πολλά ταλέντα στο άθλημα».

*με στοιχεία από το artagoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P