Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ο Ελ Αραμπί έδωσε…πνοή για τον επαναληπτικό του ΑΠΟΕΛ (vids)

Το ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε από την RFS Ρίγα με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι των play off του Europa League στο στάδιο “LNK Sporta Parks”.

Οι “γαλαζοκίτρινοι” βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 από το πρώτο ημίχρονο, όμως το γκολ του Ελ Αραμπί στις αρχές του δευτέρου μέρους, έστειλε την υπόθεση πρόκριση να κριθεί στον επαναληπτικό στο ΓΣΠ σε μία εβδομάδα.

Το ΑΠΟΕΛ μπήκε δυνατά στον αγώνα, είχε την κατοχή, πίεσε την RFS δημιούργησε κάποιες καλές προϋποθέσεις να ανοίξει το σκορ, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Μετά το πρώτο 20λεπτο, η ομάδα από τη Λετονία άρχισε να ισορροπεί τον αγώνα και τελικά άνοιξε το σκορ σε αντεπίθεση στο 31ο λεπτό με τον Κουάντιο.

Το ΑΠΟΕΛ προσπάθησε να αντιδράσει, όμως στο 45’ η RFS κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι του Ντβάλι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ικάουνιεκς για το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ΑΠΟΕΛ μπήκε και πάλι πιο δυνατά, με τη διαφορά πως αυτή τη φορά ήταν πιο αποτελεσματικό, αφού ο Ελ Αραμπί εκμεταλλεύτηκε λανθασμένη απομάκρυνση των γηπεδούχων και με κεφαλιά μείωσε σε 2-1 στο 52’.

Από εκεί και πέρα η RFS προσπάθησε να κρατήσει το αποτέλεσμα, το ΑΠΟΕΛ απείλησε με τον Δώνη και τον Κόρμπου, όμως δεν άλλαξε κάτι μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.

Το ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να παρουσιαστεί καλύτερο στον επαναληπτικό και με τη δύναμη που θα αντλήσει από τον κόσμο του, να προσπαθήσει να ανατρέψει το αποτέλεσμα.

Η σύνθεση του ΑΠΟΕΛ (Ντέιβιντ Γκαγέγο) : Μπέλετς, Ντβάλι, Μάγιερ (68′ Κόρμπου), Τεχέρα (90+2′ Καττιρτζής), Ελ Αραμπί, Μαρκίνιος (80′ Ντράζιτς), Δώνης, Σούσιτς, Κιντιγιά, Τσεμπάκ, Κοσταντίνοφ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P