Κατηγορίες
Αστεία Βίντεο - Διάφορα

Τα σημερινά βραβεία σε Φωκίδα και Λακωνία : Ο τύπος με το σωσίβιο σε πλημμυρισμένο δρόμο και ο τροχονόμος…Σπαρτιάτης! (vids)

Από το ξαφνικό μπουρίνι στην Ερατεινή Φωκίδας την περασμένη Τρίτη (20/8), κυκλοφόρησε ένα απίστευτο βίντεο που σίγουρα θα γίνει viral στη γνωστή πλατφόρμα του TikTok, με τίτλο «είναι το στρώμα μου μονό», δείχνοντας έναν άνδρα με την κουλούρα του να κάνει μπάνιο στον… πλημμυρισμένο δρόμο δίπλα από τη θάλασσα.

Μάλιστα ο άνδρας φορώντας το μαγιό του, δείχνει να το απολαμβάνει και να ρίχνει και νερό στο πρόσωπο του όπως ήταν ξαπλωμένος μπρούμυτα.

@margii_ Ειναι το στρώμα του μονο🌂 #delulu #greecetiktok #deluluisthesolulu #tiktok #fyp #mpesfypgamw ♬ DELULU by George Caney – George Caney

Κάποιος στη Σπάρτη ντύθηκε καλοκαιριάτικα Σπαρτιάτης πολεμιστής και υποδυόταν τον τροχονόμο 

Όσο εσύ έπηζες στο γραφείο ή σκεφτόσουν τι αντηλιακό θα βάλεις, ένας τύπος στη Σπάρτη έδινε ρεσιτάλ καθώς εμφανίστηκε ντυμένος Σπαρτιάτης, αλλά δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό.

Έπιασε στασίδι σε κεντρική διασταύρωση της πόλης και αποφάσισε να ρυθμίσει την κυκλοφορία ως τροχονόμος. Με την περικεφαλαία του, την πανοπλία, το δόρυ και όλο του τον εξοπλισμό, ανέβηκε στο… βαρέλι και έδινε οδηγίες ποιος θα περάσει και ποιος θα περιμένει.

Περιττό να αναφερθεί ότι αυτοκίνητα και περαστικοί σταματούσαν για να τον τραβήξουν ένα βίντεο ή μια φωτογραφία. Αυτό που πάντως δεν έχει αποκαλυφθεί μέχρι τώρα είναι η ταυτότητά του και τι τον ώθησε να δώσει αυτή την ιδιαίτερη και απολαυστική παράσταση.

Πηγή : debater.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P