Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Bundesliga : Και η Λεβερκούζεν το… χαβά της! (vid)

Εντάξει, δεν είναι είδηση πλέον. Η Λεβερκούζεν έχει πάντα τον τρόπο να παίρνει τα παιχνίδια, είτε είναι τελικός, είτε είναι… καλοκαίρι, είτε χειμώνας!

Οι πρωταθλητές είδαν την Γκλάντμπαχ να επιστρέφει μετά το 0-2, όμως στο 11ο λεπτό (!) των καθυστερήσεων, ο Βιρτς σκόραρε στο ριμπάουντ μετά το δικό του χαμένο πέναλτι και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος!

Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο απέδειξε για ακόμη μία φορά όταν το παιχνίδι λήγει όταν σφυρίξει ο διαιτητής. Οι Τσάκα (12′) και Βιρτς (38′) έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στην Μπάγερ πριν καν συμπληρωθούν 40 λεπτά στο ματς.

Η Γκλάντμπαχ έδειχνε… πελαγωμένη, όμως στο 59′ ο Ελβέντι μείωσε το σκορ και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς. Η πίεση των “πρασίνων” επέφερε καρπούς και στο 85′ ο Κλάιντενστ ισοφάρισε, μέσα σε… πανζουρλισμό στο Borussia-Park.

Ο ρέφερι της συνάντησης υπέδειξε εννιά λεπτά καθυστερήσεων και λίγο πριν βάλει τη σφυρίχτρα στο στόμα για να λήξει το ματς, ο Αντλί κέρδισε πέναλτι με τη βοήθεια του VAR. Ο Φλόριαν Βιρτς εκτέλεσε, ο Όμλιν απέκρουσε και στην επαναφορά ο διεθνής στράικερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-3!

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Παρασκευή 23/8

Γκλάντμπαχ – Λεβερκούζεν  2-3

Σάββατο 24/8

Μάιντς – Ουνιόν Βερολίνου (16.30)
Άουγκσμπουργκ – Βέρντερ Βρέμης (16.30)
Λειψία – Μπόχουμ (16.30)
Φράιμπουργκ – Στουτγκάρδη (16.30)
Χόφενχαϊμ – Κολωνία (16.30)
Ντόρτμουντ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης (19.30)

Κυριακή 25/8

Βόλφσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου (16.30)
Σανκτ Πάουλι – Χάιντενχαϊμ (18.30)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P