Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Bundesliga : Nτεμπούτο για Γιαννούλη, εμφατική νίκη για τη Φράιμπουργκ (vid)

Το κυρίως “πιάτο” της πρεμιέρας της Bundesliga… σερβίρεται σήμερα Σάββατο (24/8).

Στο WWK ARENA, ο Δημήτρης Γιαννούλης πήρε φανέλα βασικού για την Άουγκσμπουργκ, η οποία όμως έχασε την ευκαιρία να ξεκινήσει με το δεξί. Μπορεί να έκανε γρήγορα την ανατροπή (Ρεσμπετσάι 16′, Εσέντε 35′) μετά το γκολ του Αγκού (12′) για τη Βέρντερ, όμως ο Νίνμα (58′) ισοφάρισε για τους “πράσινους” της Βρέμης, ένα σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος.

Τη νίκη της ημέρας ωστόσο σημείωσε η Φράιμπουργκ. Η ομάδα του Γιούλιαν Σούστερ επικράτησε με 3-1 της Στουτγκάρδης, δείχνοντας από την αρχή της διαθέσεις της στο φετινό πρωτάθλημα. Κι όμως, οι Ταύροι πήραν το προβάδισμα μόλις στο 2ο λεπτό, με γκολ του Ντεμίροβιτς, όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 26′ ο Κούμπλερ ισοφάρισε. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Ντόαν έκανε την ανατροπή και ο Κούμπλερ ξανά στο 61′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Με νίκη ξεκίνησε και η Χόφενχαϊμ, αν και δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στη νεοφώτιστη Χόλσταϊν. Κορυφαίος για τους “μπλε” ο Αντρέι Κράμαριτς, που πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας του, με την ομάδα του Κίελο να μειώνει σε 2-1 με τον Μπέρναρντσον και σε 3-2 με τον Μασίνο.

Δύσκολο τρίποντο στην πρεμιέρα και για τη Λειψία. Το γκολ του Νούσα στο 59ο λεπτό έκρινε τελικά τον νικητή, με την Μπόχουμ να είναι εξαιρετική, χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει τέρμα.

Τέλος στο MEWA Arena, Μάιντς και Ουνιόν αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1. Ο Αμίρι στο 53′ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και ο Μπένες στο 74′ ισοφάρισε για τους “πρωτευουσιάνους”.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Παρασκευή 23/8

Γκλάντμπαχ – Λεβερκούζεν  2-3

Σάββατο 24/8

Μάιντς – Ουνιόν Βερολίνου  1-1
Άουγκσμπουργκ – Βέρντερ Βρέμης  2-2
Λειψία – Μπόχουμ  1-0
Φράιμπουργκ – Στουτγκάρδη  3-1
Χόφενχαϊμ – Χόλσταϊν Κίελ  3-2
Ντόρτμουντ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης (19.30)

Κυριακή 25/8

Βόλφσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου (16.30)
Σανκτ Πάουλι – Χάιντενχαϊμ (18.30)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P