Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Πεντάδα μεταγραφών για τον ΓΑΣ Σβορώνου

Πέντε ποδοσφαιριστές ενέταξε στο δυναμικό του ο ΓΑΣ Σβορώνου, που τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί ξανά στη Γ Εθνική.

Στην ομάδα της Πιερίας θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Φράνκι Ρότα (Franci Rota). O 19χρονος Αλβανός μεσοαμυντικός είναι προϊόν των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, ενώ πέρσι αγωνιζόταν στην Τέουτα U19 της χώρας του.

Κάτοικος Σβορώνου θα είναι τη νέα αγωνιστική περίοδο και ο Σάββας Μιχαηλίδης, ο οποίος μετακομίζει στον ΓΑΣ, έπειτα από την περσινή θητεία του στον Βατανιακό. Ο 19χρονος (27/04/2005) επιθετικός έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης και στη συνέχεια θήτευσε στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.

Στην απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Τζορτζ Ισιάτζι (Daniel Isiagi) προχώρησε ο ΓΑΣ Σβορώνου. O 19χρονος (19/12/2005) μέσος είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ουγκάντα U19 και έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Brooke House στην πατρίδα του.

Στην ομάδα της Πιερίας θα αγωνιστεί και ο Βασίλης Κωνσταντινίδης. Ο 19χρονος (15/05/2006) αριστεροπόδαρος αμυντικός αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Πιερικό, με τον οποίο αγωνίστηκε σε 8 αναμετρήσεις την περσινή σεζόν. Παλαιότερα έπαιξε στον Ατρόμητο Κατερίνης.

Τέλος, η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Κώτσογλου. Ο 21χρονος (10/03/2003) επιθετικός, γεννημένος στη Στουτγάρδη, που δοκιμάστηκε το προηγούμενο διάστημα στον Πιερικό, συμφώνησε τελικά με τον ΓΑΣ, που θα αποτελέσει τον πρώτο σταθμό της καριέρας του στην Ελλάδα, μετά τις γερμανικές FSV Waiblingen, Calcio Leinfelden-Echterdingen και 1.CfR Pforzheim U19.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P