Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ροναλντίνιο : “Θα σας πως εγώ ποιος είναι ο Μέσι”

Ο ιστότοπος sportsmadness.gr μας θύμισε μια σπουδαία ιστορία, σχετικά με τον Ροναλντίνιο και τον Μέσι.

Ο Βραζιλιάνος βιρτουόζος ποδοσφαιριστής είχε περιπέτειες με τη δικαιοσύνη, και ο Λιονέλ ήταν εκεί για να τον στηρίξει στη δύσκολη στιγμή.

Μάλιστα, αναφέρει μια κίνηση του Αργεντίνου άσου που θα του μείνει χαραγμένη στη ζωή του.

Αναλυτικά :

“Όταν ο Μέσι πλήρωσε την εγγύηση μου στη φυλακή και βγήκα έξω, ήμουν σε άθλια κατάσταση και πολύ ταραγμένος, τον επισκέφτηκα για να τον ευχαριστήσω. Μου έδωσε μια φανέλα της Μπαρτσελόνα υπογεγραμμένη από αυτόν και μερικούς παίκτες της Μπαρτσελόνα, μου είπε: «Μπορείς να την πουλήσεις. Επικοινώνησα με τον ιστότοπο και θα το αγοράσουν από εσένα».

Μια μέρα, ο ιστότοπος με κάλεσε, αλλά τους είπα: «Αυτό είναι ένα δώρο από τον φίλο μου δεν θα το πουλήσω» αλλά εξεπλάγην που έλαβα χρήματα από τον ιστότοπο χωρίς να πουλήσω τη φανέλα. Τότε τηλεφώνησα στον ιστότοπο και τους είπα, “Σας είπα, δεν θέλω να την πουλήσω;”

Ο μάνατζερ μου είπε, “Ο Μέσι, μας έδωσε άλλη μια φανέλα που ήταν ίδια με τη δίκη σας, “Δάκρυα πλημμύρισαν τα μάτια μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τι μου έκανε, τότε που με πρόδωσαν όλοι. Ο Μέσι δεν αρνείται την ευγνωμοσύνη και για αυτό τα πράγματα πάνε καλά στη ζωή του γιατί η καρδιά του είναι πολύ καθαρή».

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P