Διάφορα

Ένας 14χρονος συνελήφθη για τη φωτιά στο Δημοτικό Σχολείο Ν. Σουλίου! (vid)

Ένας 14χρονος συνελήφθη για τη φωτιά που εκδηλώθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής σε δημοτικό σχολείο στο Νέο Σούλι Σερρών, από την οποία προκλήθηκαν ζημιές στην κεραμοσκεπή του κτιρίου.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, σε βάρος του ανήλικου σχηματίστηκε δικογραφία, από το αστυνομικό τμήμα Εμμανουήλ Παπά, για το αδίκημα του εμπρησμού. Εκτός από τον 14χρονο συνελήφθησαν και οι γονείς του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Το ιστορικό

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής 25 Αυγούστου στο νέο κτήριο του Δημοτικού σχολείου στο Νέο Σούλι του Δήμου Εμμ. Παππά. Ήταν περίπου 21.30μμ όταν οι κάτοικοι που βρίσκονταν στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία του χωριού αντιλήφθηκαν έντονη μυρωδιά καμένου και είδαν τις πρώτες φλόγες να προβάλουν από το σχολείο.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 14 πυροσβέστες με 6 οχήματα, ενώ συνέδραμαν και υδροφόρες του δήμου Εμμ. Παππά, Σερρών και Βισαλτίας. Ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας του Ν. Σουλίου Αριστοτέλης Βρέττας όσο και ο Αντιπρόεδρος Σωτήρης Κηπουρός εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για το δυσάρεστο συμβάν αλλά και την αγανάκτηση τους, καθώς όπως αναφέρουν “η φωτιά προκλήθηκε μάλλον από νεαρά άτομα“.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P