Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Η νέα ποδοσφαιρική “στέγη” του Δημήτρη Μελιόπουλου

Μετά την παρουσία του στον ιστορικό Απόλλωνα Σμύρνης, ο Δημήτρης Μελιόπουλος επιστρέφει στην Ήπειρο, όπου θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο 24χρονος (22/03/2000) μεσοαμυντικός με καταγωγή από την Ημαθία, θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ηπείρου και συγκεκριμένα στον Αγροτικό Καστρίτσας, που την περσινή σεζόν τερμάτισε στη δεύτερη θέση, τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια Θύελλα Ελεούσας.

Πριν τον Απόλλωνα, φόρεσε τη φανέλα της συντοπίτισσας με τον Αγροτικό, Θύελλας Κατσικάς, ενώ στην καριέρα του μετράει 43 επαγγελματικές συμμετοχές με ΠΑΟΚ και Ξάνθη σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας.

Η ανακοίνωση :

«Σε μεταγραφική κίνηση διεθνούς φήμης προχωράει η ομάδα μας με την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού χαφ Δημήτρη Μελιόπουλου. Ο Δημήτρης το 2017 κάνει το ντεμπούτο του με την ομάδα της Ξάνθης στη Super League σε ηλικία μόλις 17 ετών!! Τον Ιούνιο του 2019 ανακοινώνεται η απόκτηση του από την ομάδα του ΠΑΟΚ υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο. Επιλέγοντας να ακολουθήσει τις σπουδές του στη Φιλολογία αποφασίζει να κάνει διάλειμμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα ενώ τον Ιανουάριο του 2024 εντάσσεται στο δυναμικό του Απόλλων Σμύρνης ο οποίος αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Με φόντο το πλούσιο βιογραφικό του έρχεται στην ομάδα μας έχοντας πολλά να δώσει για την επίτευξη πολλών θετικών αποτελεσμάτων. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P