Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Με άλλο προπονητή στη Γ Εθνική ο Παναγιάλειος, αποκτήθηκαν οι Χριστοφιλόπουλος, Δημητρέλλος και Βλαχοσωτήρος

Ο Παναιγιάλειος ανακοίνωσε ότι δεν προχώρησε τελικά τη συνεργασία με τον προπονητή Νίκο Κουρμπανά.

Η διοίκηση στράφηκε στην επιλογή του Κωνσταντίνου Γαλτσίδη, ο οποίος αναλαμβάνει από αύριο το ξεκίνημα της προετοιμασίας για την ομάδα.

Την ίδια ώρα, οι “μελανόλευκοι” ανακοίνωσαν την έναρξη συνεργασίας του με δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές, τον Θανάση Δημητρέλλο και τον Αλέξανδρο Βλαχοσωτήρο, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος σε ομάδες της ΕΠΣ Αχαΐας.

Ο Θανάσης Δημητρέλλος είναι επιθετικός, γεννημένος στις 22 Μαΐου του 2004 και η προηγούμενη ομάδα του ήταν η Δόξα Νιφορεΐκων.

Ο Αλέξανδρος Βλαχοσωτήρος αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην ομάδα της Αβύθου είναι μεσοαμυντικός και γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 2008.

Τέλος, παραμένει στο ρόστερ ο Γιώργος Βήτος, ο 27χρονος (25/07/1997) αμυντικός, που πέρσι αγωνίστηκε σε 13 συνολικά παιχνίδια με 525 λεπτά συμμετοχής.

Στο έμψυχο δυναμικό και ο Χριστοφιλόπουλος

Ο Παναιγιάλειος προχώρησε σε μια ακόμα μεταγραφή, καθώς ανακοίνωσε πριν λίγο την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιάννη Χριστοφιλόπουλο.

Ο 21χρονος (17/07/2003) αμυντικός με ύψος 1,86, ξεκίνησε την καριέρα του στην U17 του Πανιωνίου, ενώ έπαιξε στη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ (Super League 2).

Τελευταίος του σταθμός ήταν το Αιγάλεω, ενώ έχει συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδας U19.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P