Κατηγορίες
Basket

Το sportsup.gr στην προετοιμασία των Αετών Βέροιας (photos+vid)

Ξεκίνησε η προετοιμασία των Αετών Βέροιας, που για μια ακόμη φορά θα αγωνιστεί σε μια εθνική κατηγορία.

Ο σύλλογος συνεχίζει να διατηρεί το υψηλό αγωνιστικό του επίπεδο, μεγαλώνει την ακαδημία του και γενικότερα επενδύει σημαντικά στο μπάσκετ της πόλης, δίνοντας τη δυνατότητα στα νέα παιδιά να ασχοληθούν με το αγαπημένο τους άθλημα.

Το ανδρικό τμήμα ξεκίνησε τις προπονήσεις ενόψει της νέας σεζόν στη Γ Εθνική, στην οποία θα συμμετέχει στον 4ο όμιλο και θα επιδιώξει να επαναλάβει την περσινή εξαιρετική πορεία, που κατάφερε να αγωνιστεί στα play off ανόδου.

Ο πρόεδρος Σίμος Γαβριηλίδης, ο αντιπρόεδρος Αντώνης Φωτιάδης αλλά και ο general manager, Κώστας Κασάπης ήταν παρόντες στην προπόνηση της Δευτέρας (27/8) και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν στους αθλητές, ζητώντας τους προσήλωση και επιμονή στο πρόγραμμα προετοιμασίας, που έχει σχεδιαστεί από τον νέο προπονητή της ομάδας, Γιώργο Καραμουσαλίδη.

Οι “ασπρόμαυροι” απέκτησαν το καλοκαίρι τους Δημήτρη Πουρλίδα (Ζαφειράκης Νάουσας), Νίκο Τσιόγκα (Πιερικός Αρχέλαος), Βασίλη Πισιώτη (Δημόκριτος), Χάρη Γιανναρά (Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη) και Δημήτρη Αποστολίδη (ΓΑΣ Βασιλικών), παρέμειναν οι Θανάσης Νικάι, Νίκος Μητακίδης, Βασίλης Σαζακλίδης Αντώνης Δαχρετζής, Γιώργος Κόκκινος, Άγγελος Γάτσος και Γιάννης Παπαδόπουλος ενώ προωθήθηκαν από το Εφηβικό Τμήμα οι Νίκος Τζιούρτζιας και Μανώλης Σιδηρόπουλος.

Τις επόμενες ημέρες, θα ανακοινωθούν οι φιλικές αναμετρήσεις, ενώ η έναρξη του πρωταθλήματος έχει οριστεί για τις 6 Οκτωβρίου, με πρώτο αντίπαλο την Καστοριά εκτός έδρας.

δείτε βίντεο και φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P