Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Στον Αιγινιακό ο Παναγιώτης Δελιόπουλος, στο ρόστερ και ο Ρούβας

Του Γιώργου Καρανικόλα

Σε δύο ακόμα μεταγραφές προχώρησε ο Αιγινιακός, που απέκτησε τους Παναγιώτη Δελιόπουλο και Βασίλη Ρούβα.

Ο Παναγιώτης Δελιόπουλος είναι 19 ετών (13/10/2005) και κατάγεται από τη γειτονική Ημαθία. Μέχρι πρότινος ανήκε στον Πανσερραϊκό και συγκεκριμένα στην U19, ενώ πριν έπαιξε στην U17 του ΠΑΟΚ. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Αστέρα Αλεξάνδρειας, ενώ θήτευσε και στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων.

Ο Βασίλης Ρούβας γεννήθηκε το 2003 στη Θεσσαλονίκη και παίζει ως κεντρικός αμυντικός. Έκανε τα πρώτα του βήματα στις Ακαδημίες του Ηρακλή και έπειτα μεταπήδησε στην U19 του Απόλλωνα Πόντου. Κατά την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην ΕΠΣ Χαλκιδικής με τα χρώματα του Διγενή Λακώμματος.

Αμφότεροι συμμετέχουν από την αρχή στην προετοιμασία της ομάδας αφήνοντας καλές εντυπώσεις και ο Σωτήρης Ζιώγας έδωσε στη διοίκηση του συλλόγου το πράσινο φως για την απόκτηση τους.

Η ανακοίνωση :

“Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της ομάδας με τους ποδοσφαιριστές Παναγιώτη Δελιόπουλο και Βασίλη Ρούβα, τους καλωσορίζει στην οικογένεια μας και τους εύχεται υγεία και επιτυχίες.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P