Κατηγορίες
Διάφορα

Η μάχη για δικαίωση συνεχίζεται : Περίεργες δοσοληψίες του ιδιοκτήτη του λούνα παρκ με τον Δήμο καταγγέλλει ο πατέρας του Γιάννη

Δεν έχουν τέλος τα όσα απίστευτα βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας γύρω από το λούνα παρκ του τρόμου στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής που έχασε τόσο άδικα τη ζωή του ο 19χρονος Γιάννης.

Όπως αναφέρει το debater.gr, μετά το τέλος του τρισάγιου της Κυριακής (25/8), ο πατέρας του αδικοχαμένου νεαρού, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, κατήγγειλε περίεργες δοσοληψίες ανάμεσα στον δήμο Κασσάνδρας και τον 58χρονο ιδιοκτήτη του λούνα παρκ, παρουσιάζοντας μία σειρά από έγγραφα.

Όπως τόνισε ο κ. Καμπαϊλής οι σχέσεις των δύο πλευρών περιλαμβάνουν απευθείας αναθέσεις από το 2021, χωρίς, όμως, να υπάρχει η έγκριση του δημοτικού συμβουλίου.

Ο πατέρας του 19χρονου, τη Δευτέρα (26/8), επισκέφτηκε την εισαγγελία Χαλκιδικής, όπου κατέθεσε τα έγγραφα που έχει στα χέρια του και ζήτησε την άμεση παρέμβασή της.

Προειδοποίησε, μάλιστα, πως αν η εισαγγελική αρχή δεν κάνει τις απαραίτητες ενέργειες θα αναγκαστεί να πάρει τον νόμο στα χέρια του.

Θα το έστελνε στη Βουλγαρία

Οι αποκαλύψεις, όμως, δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς όπως ανέφερε ο πατέρας του 19χρονου, το μοιραίο παιχνίδι “Crazy Dance”, αρχικά αγοράστηκε από έναν επιχειρηματία στην Κατερίνη που το είχε στην κατοχή του μέχρι το 2010.

Στη συνέχεια αγοράστηκε από τον 58χρονο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ που σκόπευε να το στείλει στη Βουλγαρία για ανακατασκευή, κάτι που, ωστόσο, δεν έγινε ποτέ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P