Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Η Νίκη Βόλου ανακοίνωσε Μισυρλή και Κούφα

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοίνωσε δύο ακόμα μεταγραφές, αρχικά με την επιστροφή του Στράτου Μισυρλή και στη συνέχεια με την απόκτηση του Αδάμ Κούφα.

Ο 24χρονος (12/11/2000) τερματοφύλακας με καταγωγή από τις Σέρρες, επιστρέφει στην ομάδα της Μαγνησίας μετά την περίοδο 2022/23, όταν ήταν και πάλι μέλος της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Την περσινή σεζόν υπερασπίστηκε την εστία της ΑΕ Κιλελέρ στη Γ’ Εθνική, καταγράφοντας 30 συμμετοχές ως βασικός και αναντικατάστατος.

Έκανε τα πρώτα του βήματα με τον Πανσερραϊκό, από τον οποίο τον απέκτησε η ΑΕΛ, ενώ έχει αγωνιστεί και στον Αετό Μακρυχωρίου.

Σε επίπεδο Super League U19 έχει καταγράψει 15 συμμετοχές.

Την ίδια ώρα, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου έκανε γνωστή την προσθήκη του Αδάμ Κούφα στο ρόστερ.

Εναι 22 χρόνων (12/7/2002) και έχει συμμετάσχει μέχρι σήμερα σε όλα τα φιλικά παιχνίδια της ομάδας μας. Μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως αμυντικός μέσος. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Άρη κι εν συνεχεία αποκτήθηκε από τον ΠΑΟ Κουφαλίων.

Παρέμεινε κάτοικος Θεσσαλονίκης παίζοντας για τον Μακεδονικό με τον οποίο πανηγύρισε άνοδο στη Super League 2, για να μεταπηδήσει στον Αγροτικό Αστέρα, ωστόσο η απόσυρση της ομάδας από το πρωτάθλημα της Super League 2 το 2022 τον οδήγησε στην Κοζάνη στην οποία παρέμεινε για δύο σεζόν.

Πρόπερσι, είχε στεφθεί και πάλι πρωταθλητής Γ’ Εθνικής, έχοντας 25 συμμετοχές και τρία γκολ, ενώ την περσινή περίοδο κατέγραψε 12 συμμετοχές στη Super League 2, παίζοντας ως βασικός στον δεύτερο γύρο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P