Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Νέα καριέρα για τον Μιχάλη Μπουκουβάλα

Μια νέα πρόκληση αντιμετωπίζει ο Μιχάλης Μπουκουβάλας.

Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής, με 383 επαγγελματικές συμμετοχές στην πολυετή καριέρα του, αναλαμβάνει τα τμήματα U18 και U12 στην Ακαδημία του Άτλαντα Ηπείρου, που εδρεύει στο Κάτω Νεοχωρόπουλο των Ιωαννίνων.

Η ανακοίνωση :

“Η Σχολή μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Μιχάλη Μπουκουβάλα, αναλαμβάνοντας τμήματα Κ8 και Κ12.

Ο Μιχάλης ήταν μέχρι πρότινος εν ενεργεία επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, όπου τη σεζόν 2016-2020 αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικότερα, είχε μία καριέρα με εκατοντάδες συμμετοχές σε Α’ και Β’ Εθνική ξεκινώντας από τον Παναιτωλικό και ακολούθως σε Λάρισα, Τρίκαλα, Κέρκυρα, Ηρακλή, ΠΑΣ Γιάννινα, Βέροια, Τρίκαλα και Μακεδονικό.

Από τα σημαντικότερα επιτεύγματα στην ποδοσφαιρική του πορεία η αγωνιστική του παρουσία σε όλα τα κλιμάκια της Εθνικής Ελλάδος μέχρι την Εθνική Ανδρών!

Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ και κάτοχος διπλώματος UEFA B.

Να του ευχηθούμε καλή σεζόν, με υγεία, πρόοδο, επιτυχίες εντός και εκτός γηπέδων, ευελπιστώντας πως με την εμπειρία και τη διάθεση του θα βοηθήσει και αυτός μαζί με το υπόλοιπο προπονητικό επιτελείο ώστε να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο η Σχολή μας με σταθερά βήματα, μεθοδική δουλειά και υψηλούς στόχους!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P