Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Στη League Phase η Ομόνοια παρά την ήττα | HIGHLIGHTS

Η Ομόνοια σφράγισε την παρουσία της στη League phase παρά την ήττα με 1-0 από τη Ζίρε στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, για τα play off του Conference League.

Στο πρώτο ματς στο ΓΣΠ, η Ομόνοια συνέτριψε την αντίπαλο της με 6-0. Με την ήττα αυτή τερματίστηκε το σερί των έξι επιτυχιών σε Ευρώπη και πρωτάθλημα για τον Βάλντας Νταμπράουσκας.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς την κλασσική ευκαιρία και τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να κάνουν αρκετά λάθη σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο γεγονός, ωστόσο, που δεν επηρέασε αρνητικά την Ομόνοια. Η μεγαλύτερη ευκαιρία καταγράφηκε στο 23′ όταν ο Σίμιτς έστειλε έξω την μπάλα με κοντινή προβολή, μετά την πάσα του Ατζίλι.

Στο δεύτερο, η Ομόνοια διαχειρίστηκε το υπέρ της αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στο ΓΣΠ και δεν επέτρεψε στην αντίπαλο της ν’ απειλήσει ιδιαίτερα εκτός από τη φάση του 79′ όταν ο Ουτζίγκ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά για τη Ζίρε.

Άλλη μια καλή φάση καταγράφηκε στο 70′ όταν το σουτ του Ιμπραχίμ από δεξιά στην περιοχή της Ομόνοιας, η μπάλα κόντραρε ακολούθως χτύπησε στον Φαμπιάνο και το δοκάρι και στη συνέχεια μπλόκαρε την μπάλα ο τερματοφύλακας των πρασίνων.

Η Ομόνοια θα μάθει αντιπάλους την Παρασκευή (30/08) στην κλήρωση, για τη League phase του Conference League.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Η σύνθεση της Ομόνοιας (Βάλντας Νταμπράουσκας) : Φαμπιάνο, Ντιουνκού (62′ Μασούρας), Κουλιμπαλί (73′ Λανγκ), Ελάντερ, Χαμάς, Εράκοβιτς (62′ Κούσουλος), Μάριτς, Εβάντρο (80′ Μουσιαλόφσκι), Σίμιτς (62′ Αλιούμ), Ατζίλι, Κακουλλής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P