Κατηγορίες
Basket

Αετοί Βέροιας : Το «ευχαριστώ» στους χορηγούς και το εντυπωσιακό design στη στολή της Ακαδημίας

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Αετοί Βέροιας, με την οποία ευχαριστούν τους χορηγούς που στηρίζουν και φέτος την προσπάθεια, ενώ παρουσίασαν και τη στολή που θα φορούν τα αγωνιστικά τμήματα της Ακαδημίας.

Αναλυτικά :

“Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, η Ακαδημία του Κ.Σ. Αετοί Βέροιας ανακοινώνει ότι η εταιρεία CAP θα αναλάβει φέτος την ένδυση των παικτών μας για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Η υποστήριξη αυτή είναι εξαιρετικά σημαντική για την ομάδα μας, καθώς ενισχύει την προσπάθεια που καταβάλλουμε για την ανάπτυξη και επιτυχία των νεαρών αθλητών μας.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στους χορηγούς που βρίσκονται δίπλα μας και στηρίζουν την Ακαδημία μας σε αυτήν τη διαδρομή. Η συμβολή τους είναι ανεκτίμητη και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις παρακάτω επιχειρήσεις:

Αθηνά Γαβριηλίδου – Ψυχολόγος, Παιδοψυχολόγος
Ελευθεριάδης Παντελής Construction Company
Επαφή Σταύρος Σιμήνος
Εργαλεία-Σιδηρικά Γιαννόπουλος Θωμάς
Μιχαηλίδης και Συνεργάτες
Προκατασκευαστική ΠΚ
Συνεργείο αυτοκινήτων Μάκης Ιωσηφίδης
Το λιοτρίβι του κυρ-Κώστα (ελαιοτριβείο)
Τουριστική Ημαθίας
Φίλιππος Security
Φωτιάδης Ανταλλακτικά
Cashop
Liolios Eyewear
STANCOLAC
U Wash
Viokal
Way Cup

Με την πολύτιμη υποστήριξή σας, οι Αετοί Βέροιας συνεχίζουν δυναμικά, προάγοντας το αθλητικό πνεύμα και τις αξίες της ομαδικότητας και του σεβασμού. Σας ευχαριστούμε που είστε στο πλευρό μας σε αυτήν την πορεία.

Με εκτίμηση,
Η Διοίκηση του Κ.Σ. Αετοί Βέροιας”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P