Κύπελλο Ελλάδος

Αναβολή αγώνα στην 1η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας

Ένα παιχνίδι έχει προγραμματιστεί το Σάββατο (31/8) αλλά και εννιά την Κυριακή (1/9), ωστόσο θα υπάρξει και μια αναβολή.

Η αναμέτρηση που είχε οριστεί την Κυριακή και ώρα 17.00 στο “Ιωάννης Τσερκεζίδης” της Κρύας Βρύσης, ανάμεσα στον τοπικό Απόλλωνα και τον Εορδαϊκό, δεν θα διεξαχθεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sportsup.gr, αιτία είναι η γραφειοκρατία που προέκυψε με την άδεια χρήστης των εγκαταστάσεων στην έδρα του Απόλλωνα, που βλέποντας την κωλυσιεργία που παρατηρείται, αιτήθηκε σήμερα την αναβολή προς τη διοργανώτρια.

Η ΕΠΟ όρισε το παιχνίδι την Τετάρτη 4/9 και ώρα 16.30 στο γήπεδο Γαλατάδων Πέλλας, το οποίο ο Απόλλων έχει δηλώσει ως δεύτερη έδρα.

Εκ των πραγμάτων, γίνεται αγώνας δρόμου να εκδοθεί η απαραίτητη άδεια για το “Ιωάννης Τσερκεζίδης”, καθώς σε περίπτωση που η ομάδα του Δημήτρη Βοτάρη προκριθεί, θα υποδεχτεί (βάσει προγράμματος) την Κυριακή 8/9 την Αστραπή Μεσοποταμίας.

Το πρόγραμμα της 1ης φάσης :

Σάββατο 31/8

ΑΕ Ευόσμου – Απόλλων Παραλιμνίου

Κυριακή 1/9

Βύρωνας Καβάλας – Άρης Αβάτου
Ερμής Καναλίου – Αναγέννηση Άρτας
Ατρόμητος Παλαμά – Ακαδημία Πλαταμώνα
Εθνικός – ΑΟ Αγίου Νικολάου
ΑΠΣ Ζάκυνθος – ΠΑΟ Βάρδας
Εράνη Φιλιατρών – ΠΑΣ Σπάρτη
ΑΕ Αγίου Δημητρίου – ΑΟ Νέας Αρτάκης
ΑΕΡ Αφάντου – Σαρωνικός Αναβύσσου
Απόλλων Κρύας Βρύσης – Εορδαϊκός (4/9)

Προκρίθηκαν άνευ αγώνα (28) : Νέα Ιωνία, ΑΕ Ερμιονίδας, Θύελλα Πατρών, Δόξα Βώλακα, Μανδραϊκός, Ορέστης Ορεστιάδας, ΦΑΣ Νάουσα, Θύελλα Κατσικάς, Σπάρτακος Γραικοχωρίου, Ολυμπιακός Βόλου, Πανθρακικός, Αστραπή Μεσοποταμίας, ΑΕ Λευκίμμης, Παλληξουριακός, Κιλκισιακός, ΠΑΣ Κόρινθος, Θύελλα Καμαρίου, Σμόλικας Φαλάνης, Αιγέας Πλωμαρίου, ΑΟ Επισκοπής, Διαγόρας Ικαρίας, Τρίκαλα, Αστέρας Σταυρού, Ερμής Αμυνταίου, Απόλλων Ευπαλίου, ΑΟ Σάρτης, ΑΕ Κυδωνίας, Θύελλα Χαλκειού

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P