Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Νίκη για τον Αιγινιακό στο φιλικό με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων

Του Γιώργου Καρανικόλα

Ο Αιγινιακός έδωσε την Παρασκευή (30/8) φιλικό αγώνα με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, κερδίζοντας με σκορ 3-1.

Οι πρωταθλητές Πιερίας προετοιμάζονται για την έναρξη των υποχρεώσεων τους στη Γ Εθνική (22/9), ενώ η ομάδα της Ημαθίας συνεχίζει το “χτίσιμο” ενόψει των επίσημων αγώνων σε Κύπελλο Ημαθίας και Α Ερασιτεχνική της ΕΠΣΗ.

Το πρώτο ημίχρονο έγινε υπό συνεχή βροχή με τους γηπεδούχους να έχουν άκαρπη υπεροχή και τα Τρίκαλα να σκοράρουν στην τελευταία ουσιαστικά φάση του 45λεπτου. Ο Ροντρίγκες έκανε χέρι εντός περιοχής, ο Βουλγαράκης νικήθηκε αρχικά από τον Κουγιουμτζόγλου αλλά πήρε το ριμπάουντ και άνοιξε το σκορ (0-1).

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Αιγινίου ανέβασε στροφές και πέτυχε τρία τέρματα.

Στο 55′ ο Ναρίνογλου σέντραρε από δεξιά και ο Παρδάλης από κοντά με προβολή ισοφάρισε σε 1-1. 

Δύο λεπτά μετά, ήταν η σειρά του Κώστα Χατζηδίμπα να σκοράρει, με συρτό σουτ από κοντινή απόσταση και στο 68′ ο αδελφός του Βασίλης, σούταρε δυνατά διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Συνθέσεις

Αιγινιακός (Σωτήρης Ζιώγας) : Κουγιουμτζόγλου, Τασιώνας, Κακατάτσιος, Χατζηδίμπας Β., Δαραής, Χατζηδίμπας Κ., Ντόσης, Τοπαλίδης, Παρδάλης, Μαργαρίτης, Ροντρίγκες. Αγωνίστηκαν και οι Ναρίνογλου, Πορφυρίδης, Κιρκιλιανίδης, Τοπουζλής, Τσολακίδης, Μπουρανής, Προβατίδης, Δελιόπουλος, Μιτακίδης, Ορφανός, Ρούβας.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (Ηρακλής Παντόπουλος) : Καψάλης, Τσακιρίδης, Ιορδανόπουλος, Παπακωσταντίνου, Βολανάκης, Κουκουσίτσας, Αλπανίδης, Βουλγαράκης, Κούτσιας, Μπρινιάς, Ριζόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι : Χεράκης, Τσαντσάρας, Φωτεινούς, Παπάζογλου, Μαντζουκιόπουλος, Στουγιαννόπουλος, Τζήμος Γεωργακάκης, Νικολόπουλος Κουτσιάδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P