Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Το sportsup.gr στην προετοιμασία του Άρη Παλαιοχωρίου (photos)

Το sportsup.gr παρακολουθεί την προετοιμασία των ομάδων στον νομό Ημαθίας και την Παρασκευή (30/8) βρέθηκε στην προετοιμασία του Άρη Παλαιοχωρίου, ενόψει της νέας σεζόν στη Β Ερασιτεχνική.

Ο προπονητής των “κιτρινόμαυρων”, Νίκος Μουσκεφτάρας, συνεχίζει την καθημερινή δουλειά που ξεκίνησε από τη Δευτέρα (19/8) και με το άκρως νεανικό ρόστερ που διαθέτει, ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρώτη επίσημη υποχρέωση, σε δύο Σαββατοκύριακα, για το Κύπελλο Ημαθίας.

Παρόντες στο γήπεδο και τα δύο αδέλφια Μουστάκα, Ανδρέας και Κώστας, διαχρονικοί “υπηρέτες” του συλλόγου, που κατά μαρτυρία πολλών που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα, χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να υπάρξει η στοιχειώδης λειτουργία.

Αμέσως μετά τις καθιερωμένες δηλώσεις που παρέθεσαν στο sportsup.gr ο Νίκος Μουσκεφτάρας και captain Δημήτρης Γεωργιάδης (θα τις δείτε αργότερα), ακολούθησε φιλικό προετοιμασίας με τον Φίλιππο Ελεούσας, ομάδα της Β Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Μακεδονίας.

Οι “κιτρινόμαυροι” επικράτησαν με σκορ 3-1, χάρη στο χατ-τρικ του Γκιόκα, ενώ το γκολ για τους φιλοξενούμενους σημείωσε ο πολύπειρος Μήντσιος.

Έπονται κι άλλες φιλικές αναμετρήσεις για τον Άρη, κι ενώ το πρωτάθλημα της Β Ερασιτεχνικής ξεκινά τελικά στις 29 Σεπτεμβρίου.

δείτε φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P