Κατηγορίες
Αθλήματα

Η Λήδα Μανθοπούλου πήρε το μετάλλιο της και κάνει περήφανο τον μπαμπά της από εκεί ψηλά! (vids)

Η Λήδα Μανθοπούλου πήρε το μετάλλιο της και πλέον είναι οριστικά κάτοχος ενός Παραολυμπιακού μεταλλίου!

Η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού Αίαντα Μανθόπουλου, σήμερα είναι ακριβώς 19 ετών και 74 ημερών. Και αργυρή Παραολυμπιονίκης των 100μ (T38) στο στίβο. Η επιτυχία είναι τεράστια για τον ελληνικό αθλητισμό και η δικαίωση για την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή μεγάλη που πίστεψε στους νέους αθλητές και αθλήτριες.

«Ακούγεται πολύ όμορφος ο τίτλος της αργυρής Παραολυμπιονίκης, έχει μια γλύκα. Όταν ήμουν μικρή σκεφτόμουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες και ότι κάποια στιγμή μπορεί να συμμετέχω, όπως όλα τα παιδιά. Όμως οι Παραολυμπιακοί Αγώνες δεν μου είχαν περάσει ποτέ από το μυαλό. Μόνο τους τελευταίους τρεις – τέσσερις μήνες.

Στην αρχή ήμουν λίγο χαμένη. Κοιτούσα γύρω γύρω να δω το όνομα μου και δεν ήξερα ποια οθόνη θα με δείξει. Όταν είδα ότι ήμουν δεύτερη και ήμουν πολύ κοντά στην Κολομβιανή ένιωσα πολύ όμορφα και είπα στον εαυτό μου ότι τα καταφέραμε. Κατά τη διάρκεια της κούρσας δεν πονούσα πουθενά και ένιωθα καλά. Μετά όμως άρχισε να με πονάει το γόνατα και να έχω σφάχτη.

Μου άρεσε πολύ που είχα τους δικούς μου ανθρώπους στην κερκίδα και μου άρεσε ιδιαίτερα που είχαν μεγάλη σημαία. Νομίζω είχαμε την πιο μεγάλη σημαία από όλο το στάδιο. Το χάρηκα και νομίζω ότι το χάρηκαν και εκείνοι. Ήταν πολύ ωραία που μπόρεσα να τους αγκαλιάσω μετά τον τερματισμό»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P