Κατηγορίες
Αθλήματα

Κόσοβο: Πρωταθλητής ο Γελαδάρης

Με μια επιβλητική νίκη στον τελικό ο Οδυσσέας Γελαδάρης ολοκλήρωσε την παρουσία του στο μονό, στο 30άρι τουρνουά Peja Open, που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Κόσοβο.

Ο 16χρονος Έλληνας τενίστας επικράτησε το Σάββατο του Κροάτη, Ιβάν Ντουμπόβιτς με 6-1, 6-2 κατακτώντας τον τίτλο, ο οποίος είναι ο 2ος ITF μετά από εκείνο στα Τίρανα τον περασμένο Μάιο. 

Όπως αναφέρει το Tennis24, ο Γελαδάρης πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό τουρνουά με 5 νίκες και παραχωρώντας μόλις ένα set, στον ημιτελικό της Παρασκευής. Για να φτάσει μέχρι τον τίτλο ο Γελαδάρης κέρδισε στον 1ο γύρο τον Τσέχο Στέπαν Ζίσκα με 6-3, 7-5, αμέσως μετά νίκησε τον Κροάτη Λεονάρντο Λιούμπισιτς (γιος του Ιβάν Λιούμπισιτς) με 7-5, 7-5, στα προημιτελικά επικράτησε και του Μαυροβούνιου Σκέντερ Κατάνα με 7-5, 6-0, ενώ στον ημιτελικό νίκησε τον Ιταλό Πιέτρο Βέρνο, με 3-6, 6-4, 6-4.

Θυμίζουμε ότι ο Γελαδάρης έχει προκριθεί και στον τελικό του διπλού εκεί που μαζί με τον Νίκο Χατζηαβραάμ αγωνίζονται απέναντι στους Νικίτα Γκριμπιάκιν (Εσθονία) και Αλεκσάνταρ Τριφουνόφκσι (Σκόπια).

Μάλιστα, το ελληνικό δίδυμο προηγήθηκε με 6-0 στο 1ο set, ωστόσο ο αγώνας σταμάτησε λόγω βροχής και λογικά θα συνεχιστεί αργότερα μέσα στην ημέρα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P