Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Εθνική Ελπίδων: Η “πρώτη” του Γιάννη Ταουσιάνη (photos)

Η Εθνική Ελπίδων προπονήθηκε για πρώτη φορά με τον νέο της προπονητή, τον Γιάννη Ταουσιάνη ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τα Νησιά Φερόε για τα προκριματικά του EURO 2025, που θα αποτελέσει την πρεμιέρα του Μακεδόνα τεχνικού στον πάγκο της δεύτερης τη τάξει Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου.

Ο έμπειρος τεχνικός θεωρεί τιμή και “πρόκληση” τη δουλειά στην Εθνική Ελπίδων και σημειώνει ότι ο ρόλος της είναι διττός, καθώς πέραν των αγωνιστικών στόχων, αποτελεί και τον προθάλαμο της Εθνικής Ανδρών.

Ακολουθούν οι πρώτες δηλώσεις του ως ομοσπονδιακός τεχνικός:

“Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω και επισήμως τους ανθρώπους της διοίκησης της Ομοσπονδίας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν με την ανάθεση αυτού του ιδιαίτερα τιμητικού έργου. Η χαρά μου είναι διπλή, καθώς καλούμαι να υπηρετήσω το εθνόσημο, αλλά και να συνεργαστώ με παιδιά που αποτελούν το αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μεγάλη η τιμή, μεγάλη η πρόκληση, ακόμα πιο μεγάλη όμως η ευθύνη προς όλους.

Ξεκινήσαμε σήμερα την προετοιμασία μας για το παιχνίδι με τα Νησιά Φερόε, ένα παιχνίδι με τα δικά του χαρακτηριστικά. Μία ομάδα που ακολουθεί πίστα ένα συγκεκριμένο πλάνο παιχνιδιού και ενισχύεται από την πολύ καλή της επιθετική μετάβαση. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα σε όλους τους τομείς. Επιθυμία μας είναι να επιβάλλουμε τα δικά μας χαρακτηριστικά και μέσα από την αγωνιστική μας απόδοση να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης, ώστε να διεκδικήσουμε την πρόκριση στην τελική φάση του EURO 2025, δίνοντας έτσι μια καλή συνέχεια στην προσπάθεια που ξεκίνησε εδώ και μήνες με τον προκάτοχό μου κ. Νίκο Παπαδόπουλο.

Σε γενικότερο πλαίσιο εύχομαι υγεία σε όλους και να έχουμε μια παραγωγική χρόνια για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τόσο σε εθνικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P