Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Δύο ακόμα μεταγραφές η Θύελλα Σταυρού

Την απόκτηση δύο ακόμα ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε η Θύελλα Σταυρού.

Οι “πράσινοι” απέκτησαν τον Πέτρο Αβετίδη, τον μεσοεπιθετικό που αγωνίστηκε πέρσι στην Α Ερασιτεχνική με τον Άτλαντα Ζερβοχωρίου και πριν σε Αγροτικό Αστέρα Ευόσμου και Βέροια U16, όπου και συνεργάστηκε με τον νυν προπονητή του, Αντώνη Παπατζίκο.

Στη Θύελλα θα αγωνιστεί και ο Στέφανος Ρούμογλου (φωτ), ο 16χρονος επιθετικός ο οποίος ανακοινώνεται από τρίτη(!) ομάδα κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, καθώς αρχικά εντάχθηκε στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας και στη συνέχεια από τον Φίλιππο Μελίκης.

Ωστόσο, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αστέρα Αλεξάνδρειας θα φορέσει τα πράσινα της Θύελλας Σταυρού.

Η ανακοίνωση :

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑ ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση δύο ελπιδοφόρων και ιδιαίτερα ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών.

Ο μεσοεπιθετικός Πέτρος Αβετίδης, προερχόμενος από γεμάτη σαιζόν στο πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας του Νομού μας, με τη φανέλα του Άτλαντα Ζερβοχωρίου και ο επίσης μεσοεπιθετικός Στέφανος Ρούμογλου, ερχόμενος από τις ακαδημίες του Αστέρα Αλεξάνδρειας, θα φορούν τα πράσινα της Θύελλας την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, προσδίδοντας νιάτα και ενθουσιασμό, στη μεσοεπιθετική γραμμή που στήνει ο προπονητής μας, Αντώνης Παπατζίκος.

Πέτρο και Στέφανε σας καλως ορίζουμε στην οικογένεια της Θύελλας και σας ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P