Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

ΦΑΣ Νάουσα – Καμπανιακός, 6.5 χρόνια μετά : Το γκολ του Κωτσόπουλου στο 90′ και ο “δαιμόνιος” Καμπεράι (vid)

Ήταν 17 Φεβρουαρίου του 2018 και ο ΦΑΣ Νάουσα υποδεχόταν τον Καμπανιακό, για την 24η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Οι “κυανόλευκοι” έπαιζαν… τελικό και ο κόουτς Βασίλης Ασλανίδης είχε προετοιμάσει την ομάδα του μόνο για τη νίκη. Οι απουσίες όμως των Τζημογιάννη, Μουρατίδη, Τούφα και Ντινόπουλου αποδείχτηκαν καθοριστικές, ενώ μόλις είχε αποχωρήσει ο Κώστας Κωτσόπουλος (νυν παίκτης του Καμπανιακού), ο οποίος έκανε το μεγάλο βήμα για τον Ατρόμητο.

Ο… δαιμόνιος Αμαρλίντο Καμπεράι (σήμερα στον Πανναυπλιακό) έκανε άνω-κάτω την άμυνα των Ναουσαίων και με δύο γκολ (68′-84′) έδωσε τη νίκη στους Χαλαστρινούς, που είδαν τον Κυζιρίδη στο 78′ να φέρνει (προσωρινά) το ματς στα ίσια.

Στα τελευταία λεπτά μάλιστα, η ομάδα της Ημαθίας έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αργυρίου.

Οι συνθέσεις σε εκείνο το ματς :

ΦΑΣ Νάουσα (Βασίλης Ασλανίδης) : Γρηγοριάδης, Περηφανόπουλος, Αργυρίου, Γιαννόπουλος, Ζούρκος, Νίκου (69’ Λαμπριανίδης), Μουρίκι, Χατζόπουλος (59’ Καψάλης), Παντζαρτζίδης, Μαντώς, Κυζιρίδης

Καμπανιακός (Γιώργος Ταλιχμανίδης) : Μπόικος, Ζουμπούλης, Αλμπάνης (86′ Βλαχόπουλος), Χριστοδουλίδης, Ρακαβίνας, Βασαΐτης, Καραλιόλιος (56’ Χατζηβασιλειάδης), Τσότσκας, Χατζηαποστόλου, Καμπεράι, Παπάζης (69’ Μπιτζικόπουλος)

Ενάμιση χρόνο πριν και συγκεκριμένα στις 6 Νοεμβρίου του 2016, οι δύο ομάδες τέθηκαν ξανά αντιμέτωπες στο ίδιο γήπεδο, για την 8η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Ο ΦΑΣ Νάουσα κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με γκολ του Κώστα Κωτσόπουλου στο 90ό λεπτό και να πάρει τον βαθμό κόντρα στον Καμπανιακό, ο οποίος προηγήθηκε στο 28′ με πέναλτι που κέρδισε ο Υψηλός και εκτέλεσε ο Νίκος Κουντουράς, νυν προπονητής του Εθνικού Κλειδιού στην ΕΠΣ Ημαθίας.

Οι συνθέσεις του αγώνα :

ΦΑΣ Νάουσα (Γιάννης Κερλίδης) : Γρηγοριάδης, Αγγελίδης, Μπρέγκου (78’ Παντζαρτζίδης), Κασμερίδης, Γιαννόπουλος, Καπετάνος, Περηφανόπουλος, Νίκου (53’ Χατζόπουλος), Μουρίκι (60’ Νίρλας), Τούφας, Κωτσόπουλος.

Καμπανιακός (Βαγγέλης Ντίσιος) : Κηπουρός, Αλμπάνης, Μενιγκάλι, Σαρηγιώτης, Ρακαβίνας (57’ λ.τ. Λεφίδης), Χατζόπουλος, Μπάλιος, Στεφανίδης, Προβατίδης (78’ Κασαπίδης), Κουντουράς, Υψηλός (85’ Μπιτζικόπουλος).

Την Κυριακή στις 16.30 το ματς Κυπέλλου

Αντίστροφα μετρούν οι δύο αντίπαλοι για τον πρώτο τους επίσημο αγώνα. Ο ΦΑΣ Νάουσα, που αγωνίζεται πλέον στο τοπικό της Ημαθίας και ο Καμπανιακός της Super League 2, θα αναμετρηθούν σε νοκ άουτ αγώνα, για τη 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη στο μεταγραφικό “παζάρι”, καθώς έχει αποκτήσει ποδοσφαιριστές με παραστάσεις από επαγγελματικές κατηγορίες (Κυριακίδης, Ασλαμπάλογλου, Μεληκιώτης), ενώ στο ρόστερ φιγουράρουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά όπως οι Τούφας, Αργυρίου και Καραγιάννης.

Την ίδια ώρα, στους “ερυθρόλευκους” της Χαλάστρας -προπονητής φέτος ο Κώστας Γεωργιάδης– αγωνίζονται φέτος δύο ποδοσφαιριστές από την Ημαθία, ο Κώστας Κωτσόπουλος (με σπουδαίες εμφανίσεις όσο φορούσε τη φανέλα της Νάουσας) και ο Πάρης Ντουμάνης, ενώ έχει ενισχυθεί με τους Αριστοτέλη Κολλαρά (Αιολικός), Εμιλιάνο Σέχου (ΠΑΕ Χανιά), Δημήτρη Σγουρή (Ηρακλή), Δημήτρη Διαμαντόπουλο (Αγία Νάπα Κύπρου) και Μιχάλη Μποζίδη από τη Νίκη Ευκαρπίας).

Διαιτητής ορίστηκε ο Γιώργος-Ραφαήλ Δρακίδης από την ΕΠΣ Ξάνθης, με βοηθούς τους Δημήτρη Δανδανόπουλο (Ξάνθης) και Άγγελο Ζήρδα από τη Δράμα.

Ο αγώνας, όπως και όλοι της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας θα καλυφθούν LIVE από το sportsup.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P