Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Διπλό “χτύπημα” της Λαμίας

Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε την Παρασκευή (6/9) η ΠΑΕ Λαμία.

Η ομάδα της Φθιώτιδας την έναρξη της συνεργασίας της με τον 23χρονο (25/01/2001) αμυντικό Νίκο Γκοτζαμανίδη, με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από τον Ολυμπιακό. Ο πρώην διεθνής με την U19 της χώρας μας έπαιξε παλαιότερα σε Πανσερραϊκό και ΑΕΛ, έχοντας συνολικά στην καριέρα του 106 επαγγελματικές συμμετοχές και 7 γκολ.

Στον ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν και ο Άνχελο Ενρίκεθ. Ο 30χρονος (13/04/1994) διεθνή Χιλιανό φορ, αγωνίστηκε πέρσι στην Μπάλτικα της Ρωσίας, καταγράφοντας 38 συμμετοχές με 9 γκολ και 2 ασίστ.

Ο έμπειρος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από την Ουνιβερστάντ ντε Τσίλε και το 2012 υπέγραψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μεταξύ άλλων έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και ισάριθμα Κύπελλα με τη φανέλα της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και ένα Κύπελλο Αγγλίας με τη Γουίγκαν. Έχει αγωνιστεί ακόμη σε Σαραγόσα, Άτλας του Μεξικό αλλά και εκ νέου στην Ουνιβερστάντ ντε Τσίλε. Για δύο χρόνια ήταν στη Φορταλέζα της Βραζιλίας και για μία σεζόν στη Μίεντζ Λέγκνικα της Πολωνίας.

Μάλιστα έχει φορέσει 14 φορές τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος και το 2015 πανηγύρισε την κατάκτηση του Copa America που έγινε στη χώρα του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P