Κατηγορίες
Basket

Πρώτο φιλικό, πρώτη νίκη για τον Παναθηναϊκό | HIGHLIGHTS

Ο Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση της Ολίμπια στη Λιουμπλιάνα και πιο συγκεκριμένα στη «Χάλα Τίβολι» και προκρίθηκαν στον τελικό, περιμένοντας να μάθουν την αντίπαλό τους από το παιχνίδι της Μπάγερν Μονάχου με την Αναντολού Εφές.

Τι κι αν έπαιξε χωρίς 5 παίκτες, αφού Σλούκας, Λεσόρ, Ναν, Γιουρτσεβέν και Αντετοκούνμπο ήταν εκτός, τι κι αν τα χέρια είναι ακόμα πολύ βαριά από τη σκληρή προετοιμασία με διπλές προπονήσεις, ο Λορένζο έδειξε με το «καλημέρα» πως έφτασε στους πρωταθλητές Ευρώπης για να γίνει στρατηγός.

Ο Αμερικανός άσος ήταν εξαιρετικός τόσο στο σκοράρισμα, όσο και στη δημιουργία και μάλιστα σε ένα παιχνίδι που ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός δεν είχε στη διάθεσή του πεντάρια και ο Μήτογλου έπαιξε ως σέντερ σχεδόν σε όλο το ματς.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ήταν γενικά εξαιρετική στη δημιουργία, μοιράζοντας 21 ασίστ, με τον Τζέριαν Γκραντ να έχει 6 τελικές πάσες και τον Λορένζο 5. Κυριάρχησε και στα ριμπάουντ το «τριφύλλι», που παρά την έλλειψη καθαρού «5αριού» είχε 42 ριμπάουντ έναντι 34 της Τσεντεβίτα, με τους Μήτογλου και Χουάντσο να έχουν από 9.

Πρώτος σκόρερ για τον Παναθηναϊκό ήταν ο Μήτογλου με 19 πόντους, με τον Λορένζο Μπράουν να προσθέτει άλλους 18 και να έχει το τρίποντο που έκρινε το ματς. Στους 13 ο εξαιρετικός Χουάντσο, με τον Γκραντ να σταματάει στους 10.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P