Κατηγορίες
Διάφορα

Σ.Φ. Βέροιας “Θύρα 4” : “Να λογοδοτήσουν όλοι από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο υπεύθυνο-ανεύθυνο για τον χαμό του Γιάννη”

Ο σοκαριστικός θάνατος του 19χρονου Γιάννη από τη Βέροια στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, άφησε πολλά και αναπάντητα ερωτήματα…

Ο ΣΦ Βέροιας “Θύρα 4” εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία βάλλει κατά της πολιτείας για την αδιαφορία της και ζητά άμεσα απόδοση δικαιοσύνης για τον χαμό του Γιάννη.

Αναλυτικά:

“Καθώς οι μέρες περνούν η θλίψη μας για το χαμό του Γιάννη, όπως θα ήταν φυσικό, αντί να μαλακώνει μετατρέπεται σε οργή παρακολουθώντας μια σειρά γεγονότων που στερούνται λογικής και ηθικής.

Με απογοήτευση μαθαίνουμε πως 2 άνθρωποι στων οποίων τα χέρια βρισκόταν η σωματική ακεραιότητα εκατοντάδων παιδιών αφήνονται ελεύθεροι μετά από όχι μόνο μια τραγική στάση λειτουργώντας ένα λούνα παρκ “ωρολογιακή βόμβα” αλλά μετά από μια ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ φυγής, διακινδυνεύοντας τη ζωή του αδερφού του Γιάννη καθώς και πολλών παιδιών ακόμη.

Κατά την κοινή λογική όταν η φυγή είναι η πρώτη αυθόρμητη αντίδραση υποδεικνύει ΕΝΟΧΗ.

Αλήθεια σε τι διαφέρει μια εγκατάλειψη τροχαίου, όπου ο νόμος προβλέπει φυλάκιση, με το συγκεκριμένο γεγονός και με τι κριτήρια θεωρήθηκαν οι 2 αυτοί άνθρωποι μη ύποπτοι φυγής όταν το έχουν κάνει μόλις;

Όλος ο κόσμος παρακολουθεί αγανακτισμένος τα τελευταία χρόνια ένα κράτος ΑΝΙΚΑΝΟ να θέσει σε ασφάλεια όχι μόνο το βιοτικό επίπεδο των πολιτών της χώρας, που έχει πάει περίπατο, αλλά και την ίδια τους τη ζωή.

Δεν περιμέναμε φυσικά κάτι περισσότερο από ένα κράτος που αντί να τιμωρήσει παραδειγματικά υπουργό που διασφάλιζε την ασφάλεια, που τελικά η διασφαλισμένη ασφάλεια κόστισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους, του επέτρεψε την επανεκλογή.

Δε θα έπρεπε μάλλον να περιμένουμε κανενός είδους πρόληψη:

-Όταν αθωώνονται οι υπαίτιοι του θανάτου του Ιάσονα έξω από τη Βουλή επειδή υπηρετούσαν συγκεκριμένα πρόσωπα.

-Όταν πεθαίνουν άνθρωποι περιμένοντας ένα ασθενοφόρο 45 λεπτά σε ένα μπαράζ υποστελέχωσης του στόλου του ΕΚΑΒ και του ιατρικού προσωπικού.

-Όταν πνίγονται άνθρωποι από την ανικανότητα του κράτους να στήσει το προβλεπόμενο αντιπλημμυρικό σχέδιο.

-Όταν καίγεται η χώρα κάθε χρόνο από παντελή έλλειψη πυροσβεστικού προσωπικού.

-Όταν χούλιγκαν περνάνε ανενόχλητοι τα σύνορα της χώρας φτάνοντας στη καρδιά της πρωτεύουσας.

-Όταν το μεγαλύτερο στάδιο της χώρας φιλοξενεί κάθε εβδομάδα τους πολίτες στα όρια της κατάρρευσης.

-Όταν το 90% των σταδίων της χώρας, στα οποία ταξιδεύουμε χρόνια τώρα, έχουν πεσμένα τσιμέντα, σκουριασμένα σίδερα ανύπαρκτες υποδομές και διεξόδους κινδύνου.

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ.

Φυσικά, οι τοπικοί βουλευτές θυμούνται τον οπαδικό κόσμο προεκλογικά ή σε καμία φιέστα μπας και τσιμπήσουν καμία χειραψία με χαζογελάκια.

Δε θα έπρεπε να περιμένουμε πρόληψη από ένα κράτος με βουλευτές, υπουργούς, περιφερειάρχες και φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης που η μοναδική τους κοινωνική δεξιότητα είναι η υφαρπαγή ψήφων εξαπατώντας την κοινωνία και δημιουργώντας έναν στρατό ψηφοφόρων που βασίζεται στην πελατειακή σχέση.

Από υπουργούς και βουλευτές που διπλασιάζουν τα πόθεν έσχες τους σε χρόνο dt. Από κόμματα που διεκδικούν τα ηνία της χώρας με τα χρέη τους να μεγεθύνονται χωρίς έλεγχο, εν αντιθέσει με τους πολίτες που χάνουν τα σπίτια τους για υποπολλαπλάσια.

Άλλωστε τι παράδειγμα θα μπορούσε να πάρει κανείς από ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ που αδυνατούν να εκπληρώσουν τα επικοινωνιακά τους καθήκοντα χωρίς συμβούλους, που δε μπορούν να κρατήσουν ακόμη και μία τεχνητή στάση θλίψης μπροστά σε ένα δυστύχημα ή που δεν μπορούν να κρατήσουν τα γέλια τους όταν καίγονται μπροστά τους περιουσίες. Που η λαοφιλία τους οριοθετείται στους δεκάδες άντρες ασφαλείας και τις διμοιρίες ΜΑΤ που τους προστατεύουν από την αγάπη του κόσμου.

Μία πελατειακή σχέση λοιπόν που οδηγεί έναν επιχειρηματία, που στερείται ηθικού υπόβαθρου, να λειτουργεί ένα λούνα παρκ στο οποίο δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ άρτιο δομικά κατασκεύασμα, κλέβοντας ρεύμα απροκάλυπτα από τον δήμο, βάζοντας πιωμένους χειριστές, εξευτελίζοντας χωρίς καμία υπερβολή όλη την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ζούμε σε ένα καθαρά εισπρακτικά στημένο κράτος που μόνη προτεραιότητα του είναι Η ΜΠΙΖΝΑ με κουμπάρους και γνωστούς, οι μίζες και οι εξυπηρετήσεις με την αξία του ΚΕΡΔΟΥΣ να είναι βαρύτερη από τη ζωή των πολιτών που το απαρτίζουν. Σε ένα κράτος που σε μια νύχτα περνάνε τροπολογίες για ευθύνες υπουργών, για συνταξιοδοτικά και εργασιακά. Απευθείας αναθέσεις για μάσκες και πόσα άλλα αλλά χρειαζόμαστε έναν μήνα για να κλείσουμε ένα λούνα παρκ που παίζει κορόνα γράμματα τη ζωή των παιδιών.

Ξέρουμε πολύ καλά όλοι ότι αν η συγκεκριμένη επιχείρηση είχε πιαστεί για φορολογικές παραβάσεις θα είχε κλείσει την επόμενη ημέρα.

ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΣΚΡΑΠ ΠΟΥ ΒΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΑΦΕΤΑΙ

ΠΑΡΑΣΙΤΕΙΤΕ όπως αποδεικνύεται εις βάρος της ζωής του λαού.

ΣΤΕΡΕΊΣΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΏΔΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ που λειτουργούσε κάτω από τη μύτη σας ένας κατά συρροήν παραβατικός οργανισμός.

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για το χαμό του Γιάννη.

Να λογοδοτήσουν όλοι από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο υπεύθυνο-ανεύθυνο. Να λογοδοτήσει ο μηχανικός που σύμφωνα με μαρτυρίες έβαλε την υπογραφή του χωρίς να ελέγξει τίποτα.

Η αδράνεια σας εισαγγελείς και λοιποί υπεύθυνοι να πράξετε το λογικό απαξιεί την έννοια της ανθρώπινης ζωής και υβρεί τη μνήμη του Γιάννη.

Και ως γνωστόν η ύβρις επιφέρει ΝΕΜΕΣΙΣ”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P