Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Σπουδαίο “διπλό” με το… αριστερό του Πίττα για την Κύπρο (photos +vid)

Με νίκη 1-0 επί της Λιθουανίας άρχισε τις υποχρεώσεις της η Εθνική ομάδα της Κύπρου, για την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Κατηγορίας στο Nations League 2024/2025.

Η Κύπρος δεν μπήκε καλά στα πρώτα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου αφού παρουσίασε κάποια κενά κυρίως στην άμυνα και οι Λιθουανοί δημιούργησαν τις ευκαιρίες για γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο, αξιοποίησαν την πρώτη τελική που είχαν στο 34′ μετά την κάθετη πάσα του Κάστανου, ο Τζιωνής γύρισε προς τον Πίττα στην περιοχή και αυτός με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος, οι ποδοσφαιριστές του Τιμούρ Κεσπάγια διαχειρίστηκαν το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Στο 59′ οι Λιθουανοί ζήτησαν πέναλτι για παράβαση του Μαλεκκίδη στον Κούτσις, όμως, ο διαιτητής είχε αντίθετη άποψη. Η φάση εξετάστηκε από το VAR το οποίο υιοθέτησε την απόφαση του διαιτητή.

Στις καθυστερήσεις η Λιθουανία κατέγραψε μεγάλη ευκαιρία με τον Κούτσις αλλά ο Μολ ήταν σε ετοιμότητα.

Η Κύπρος αρχίζει ιδανικά τη διοργάνωση και πλέον με την επιστροφή στο νησί θα προετοιμαστεί για το ματς με το Κόσοβο την ερχόμενη Δευτέρα.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Η σύνθεση της Κύπρου (Τιμούρ Κεπτσάγια) : Μολ, Καρώ, Κυπριανού (46′ Μαλεκκίδης), Ιωάννου, Φιλιώτης (46′ Ανδρέου), Γκόγκιτς, Πίττας (90+3′ Λαϊφης), Ντανίλο Σπόλιαριτς (65′ Χρυσοστόμου), Κωστάκης Αρτυματάς, Κάστανος, Τζιωνής (89′ Κορέια)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P