Κατηγορίες
Αθλήματα

Στην 6η θέση ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης – “Πραγματικά, δεν ξέρω τι πήγε λάθος. Αυτός ο χρόνος δεν με αντιπροσωπεύει” (vid)

Δεν βγήκε η κούρσα που θα ήθελε ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης στα 100μ ελεύθερο S8, καθώς ήθελε μια καλύτερη θέση από την 6η.

«Ο τελικός ήταν στα μέτρα μας, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να φέρω ένα μετάλλιο και μια καλή επίδοση. Δεν ξέρω τι πέρασμα έκανα και νομίζω κόλλησα στον τοίχο όταν έστριψα και μετά χάθηκε η συχνότητα στο δεύτερο 50αρι και δυστυχώς ήρθε ένα κακό αποτέλεσμα.

Είχα λίγο ανεβασμένους παλμούς από πριν. Το κολυμβητήριο είναι φοβερό και δίνει παλμό και με επηρέασε είναι η αλήθεια αλλά όχι αρνητικά. Νόμιζα με την ώθηση του κόσμου θα μπορούσε να έρθει κάτι καλύτερο δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερα.

Δεν ήμουν καθόλου κουρασμένος. Ούτε σωματικά ούτε ψυχολογικά. Πραγματικά, δεν ξέρω τι πήγε λάθος. Αυτός ο χρόνος δεν με αντιπροσωπεύει.

Αύριο έχω ακόμα μια κούρσα αν και στα 100μ πεταλούδα δεν είμαι τόσο δυνατός, αλλά θα τα δώσω όλα. Έχω διακριθεί σε αυτό το αγώνισμα αλλά έχουν αλλάξει οι κανόνες, δηλαδή πρέπει να παίρνω αναπνοή μπροστά. Θα δούμε πως θα πάει και ελπίζω να τα πάω καλύτερα από σήμερα.

Νιώθω λίγο περίεργα και είμαι στεναχωρημένος γιατί έχω δουλέψει πάρα πολύ και αυτός είναι ένας χρόνος προπόνησης»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P