Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Στην Ανθούπολη ο Δημήτρης Αρσενίδης

Μία ακόμη προσθήκη πραγματοποίησε η Ανθούπολη ενόψει της συμμετοχής της στη νέα Γ’ Εθνική.

Οι πρωταθλητές Λάρισας απέκτησαν τον γηγενή ποδοσφαιριστή Δημήτρη Αρσενίδη, τον 22χρονο (18/06/2002) επιθετικό, διεθνή παλαιότερα με την Εθνική U17, με την οποία αγωνίστηκε στην τελική φάση του EURO 2019, πετυχαίνοντας και γκολ στη φάση των ομίλων.

Έχει συμμετοχές στη Super League 2, στη Super League U19, ενώ με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει στο βιογραφικό του παιχνίδια και στο UEFA Youth League, καταγράφοντας συνολικά ένα γκολ και δυο ασίστ.

Ο Δημήτριος Αρσενίδης βρέθηκε σε μικρή ηλικία στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού. Στους “ερυθρόλευκους” έπαιξε στις ομάδες U15, U17 και U19 έως και την αγωνιστική περίοδο 2020-21. Τον χειμώνα του 2021 πήγε στον ΟΦ Ιεράπετρας (Super League 2) ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Στη συνέχεια, τη σεζόν 2021-22 φόρεσε τη φανέλα της Κοζάνης (Γ’ Εθνική κατηγορία), πανηγυρίζοντας, μάλιστα, την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο. Τη χρονιά 2022-23 έπαιξε, επίσης, στη Γ’ Εθνική κατηγορία, καθώς ξεκίνησε στον Πανηλειακό και τον Ιανουάριο του 2023 μετακόμισε στον Αλμυρό Γαζίου. Την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στην ΑΕ Ερμιονίδας (Γ’ Εθνική) και στον Χαλκάνορα στην Κύπρο.

*με στοιχεία από το Athleticlarissa

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P