Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Χωρίς να φορτσάρει η ΑΕΛ, προκρίθηκε στον 3ο γύρο

 

Τον τίτλο του φαβορί επιβεβαίωσε στο Δημοτικό Γήπεδο Κατσικάς στην Ήπειρο η ΑΕΛ.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη επικράτησε με 3-0 της τοπικής Θύελλας, που ήταν αξιόμαχη στο μέτρο του δυνατού και έδειξε καλά στοιχεία, κόντρα σε έναν αντίπαλο που λογίζεται το φαβορί για την άνοδο στη Super League.

Οι “βυσσινί” έβαλαν τις βάσεις πρόκρισης μόλις στο 7ο λεπτό, όταν ο Τριμμάτης δοκίμασε το πόδι του εκτός περιοχής και η μπάλα κατέληξε στο αριστερό “Γ” της εστίας του Πατσιούρα, που ήταν αδύνατο να αντιδράσει (0-1).

Σαν να μην έφτανε αυτό για τη Θύελλα, με τη συμπλήρωση των 15 λεπτών, ο Κώστας Παπαγεωργίου έκανε το γύρισμα μέσα στην περιοχή και ο Φίλιος στην προσπάθεια να απομακρύνει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (0-2).

Τρία λεπτά μετά, η ΑΕΛ σκόραρε ξανά με τον Μωραΐτη, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως off-side.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και έφτασε κοντά και σε τρίτο τέρμα, το οποίο ήρθε στο 59′, μετά την ασίστ του νεοεισελθόντα Γραββάνη και ωραίο τελείωμα του Πασά (0-3).

Όπως ήταν φυσιολογικό, το ματς απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, με την ΑΕΛ να έχει δύο δοκάρια, αρχικά στο 68′ με τον Κώστα Παπαγεωργίου και στο 90+3′ με τον Πασά

Συνθέσεις

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας) : Πατσιούρας, Γκέγκα, Ναυρόζογλου, Σκανδάλης, Παπαδόπουλος Θ., Κωσταμένας (89′ Ευαγγελής), Παπαρούνας Σ., Φίλιος, Παπαρούνας Α. (89′ Τσιώτης ), Τσακαλώτος (63′ Κίτος), Παπαδόπουλος Ε. (89′ Κουμαντζιάς)

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης) : Περντρέου, Βαφέας, Ηλιάδης, Παπαγεωργίου Κ. (70′ Δημινίκος), Μούργος (60′ Ακόστα), Κοσονού (46′ Παπαδόπουλος), Πασάς, Παναγιωτίδης (46′ Γιαξής), Οικονόμου, Τριμμάτης, Μωραΐτης (46′ Γραββάνης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P