Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : “Καθάρισε” στην παράταση η Παναχαϊκή (vid)

Κόντρα σε έναν Ολυμπιακό Βόλου που έδωσε τη δική του “μάχη” για 90 λεπτά, η Παναχαϊκή πήρε τελικά την πρόκριση στην επόμενη φάση, πετυχαίνοντας τρία γκολ στην παράταση.

Οι τυπικά γηπεδούχοι, καθώς το ματς έλαβε χώρα στο Δημοτικό Στάδιο του Αλμυρού, αιφνιδίασαν με την απόδοσή τους την αντίπαλη ομάδα και για 90 λεπτά, δεν έδειξαν πως τους δύο αντιπάλους τους χωρίζει η διαφορά μίας κατηγορίας.

Στο 42’ οι Πατρινοί άνοιξαν το σκορ με τον Νίλι Περντόμο, ο οποίος με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Σιδεράκη (0-1).

Στο 55′ ο Χρήστος Ρόβας, που επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Παναχαϊκής, είχε δοκάρι σε δυνατό σουτ εντός περιοχής και στο 66′ ο Ντε Τομάς έφτασε μια ανάσα από το 0-2, αλλά η μπάλα πέρασε ξυστά από το κάθετο δοκάρι.

Τελικά, κόντρα στη ροή του αγώνα, οι “ερυθρόλευκοι” έφεραν το ματς και συγκεκριμένα στο 71ο λεπτό όταν ο Κορέλας έβγαλε κάθετα στον Γκουντρουμπή, και ο πρώην επιθετικός του Τηλυκράτη πλάσαρε σωστά για το 1-1.

Στο 89′ η Παναχαϊκή έχασε μεγάλη ευκαιρία να “καθαρίσει” νωρίτερα το ματς, αλλά το σουτ του Ελευθεριάδη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Σιδεράκη.

Στην παράταση, ο Ολυμπιακός Βόλου φάνηκε να μένει από δυνάμεις κι αυτό το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο η Παναχαϊκή. Στο 98′ ο Νίλι έκανε τη σέντρα και ο Πατρινός, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα καθώς λίγα δευτερόλεπτα πριν μπήκε ως αλλαγή, έκανε με κεφαλιά το 1-2.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, δύο λεπτά μετά, ο Ελευθεριάδης βρήκε τον Ρόβα εντός περιοχής και ο τελευταίος άνοιξε… λογαριασμό με τους “κοκκινόμαυρους” (1-3).

Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε στο 112′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής, ο οποίος με διπλή προσπάθεια ανέβασε τον δείκτη του σκορ.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός Βόλου (Στέλιος Αρσένος): Σιδεράκης, Κακάμης, Καμπέρης, Παπακώστας, Γιαννίτσης, Ζέρης (103’ Καραστέργιος), Αρσένης (46’ Κορέλας), Παπαδάκος (46’ Αναστασίου), Ματέα (57’ Κατσαγεωργίου), Μπουμπούκης (46’ Μπάλλας), Γκουντρουμπής (90’ Παπαδήμος)

Παναχαϊκή (Γιάννης Τάτσης): Κολοβούρης, Πανάγου (79’ Λεσάι), Λυμπεράκης (79’ Μασούρας), Ζαμόρα, Μπαξεβάνος, Καστελιάνο, Τραορέ (57’ Ελευθεριάδης), Πετράτος (37’ Ντε Τόμας/97’ Πατρινός), Ρόβας, Νίλι, Πολέτο (57’ Καραγιάννης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P