Κατηγορίες
Basket

Νίκησε και την Εφές ο Παναθηναϊκός | HIGHLIGHTS

Ο Παναθηναϊκός έδειξε… τις διαθέσεις του για τη νέα σεζόν, επικρατώντας με άνεση της Εφές με 83-72, με τους «πράσινους» να παρουσιάζουν μια εικόνα χαρακτηριστική, του τι πρέπει να αναμένουμε την νέα σεζόν από τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Οι “πράσινοι” ήταν εντυπωσιακοί στη μεγαλύτερη διάρκεια του τελικού του τουρνουά της Λιουμπλιάνα, παίζοντας με εννέα παίκτες απέναντι στην Εφές των 14 και επικράτησαν άνετα, δείχνοντας πως, όταν θα είναι γεμάτοι, θα επιχειρήσουν να διατηρήσουν τα «σκήπτρα» του. Για τους «πράσινους», ο Γκραντ ήταν πρώτος σκόρερ με 14 πόντους, με τους Μήτογλου, Παπαπέτρου και Γκριγκόνις να σημειώνουν από 13.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυναμικά το ματς, χρησιμοποιώντας… την απλή μέθοδο των τριών στην αρχή και συνεχίζοντας με τον ίδιο τρόπο, κατάφερε από νωρίς να πάρει ισχυρό προβάδισμα στο ματς, προηγούμενος με 26-14 στο τέλος της πρώτης περιόδου. Με τον Χουάντσο ειδικά να κάνει εξαιρετική δουλειά στις δύο πλευρές του παρκέ, βάζοντας στο παιχνίδι και τους Μωραΐτη-Σαμοντούροβ, ελέω και των απουσιών, οι «πράσινοι» κράτησαν απέναντι στην τουρκική αντεπίθεση και βρέθηκαν προηγούμενοι με 44-37 στο ημίχρονο.

Ο Γκριγκόνις ήταν πρωταγωνιστής στην τρίτη περίοδο με το μακρινό του σουτ, δείχνοντας έτοιμος και φέτος να συμβάλει για το «τριφύλλι» και η διαφορά ανέβηκε πάλι σε διψήφιο νούμερο, δείχνοντας πως μάλλον η ελληνική ομάδα θα έπαιρνε τη νίκη (66-51). Ο Μπράουν παρέμεινε… αέρινος και στα πρώτα λεπτά της τελευταίας περιόδου ξεχώρισε κι εκεί ξεκίνησε η διαχείριση δυνάμεων, για να μειώσει η Εφές στο τελικό 83-72.

Δεκάλεπτα: 26-14, 44-37, 66-51

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P