Κατηγορίες
Διάφορα

Παρά λίγο τραγωδία στη Λιβαδειά: Μητέρα τριών παιδιών εγκλωβίστηκε σε πόρτες τρένου και σερνόταν στο τσιμέντο! (vid)

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στον σταθμό του τρένου της Λιβαδειάς, όταν οι πόρτες τις αμαξοστοιχίας έκλεισαν πριν προλάβει να κατεβεί μια γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, που αποβιβαζόταν στον σταθμό, με αποτέλεσμα να πιαστεί από την πόρτα.

Η αμαξοστοιχία ξεκίνησε και η γυναίκα για αρκετά μέτρα σέρνονταν στο τσιμεντένιο διάζωμα. Ο πρώην Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Βοιωτία, Ανδρέας Κουτσούμπας, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο, έτρεχε πίσω από το τρένο και φώναζε στον μηχανοδηγό να σταματήσει.

Το τρένο σταμάτησε και η γυναίκα απεγκλωβίστηκε, όμως η αμαξοστοιχία ξεκίνησε και πάλι το ταξίδι της για τη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει το Star Κεντρικής Ελλάδας, ο Εισαγγελέας έδωσε την εντολή να ακινητοποιηθεί το τρένο στον αμέσως επόμενο σταθμό και να συλληφθούν ο μηχανοδηγός και ο προϊστάμενος της αμαξοστοιχίας.

Η γυναίκα από το περιστατικό έχει τραυματιστεί ευτυχώς ελαφρά.

Δείτε όσα είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Βοιωτία για το περιστατικό που είδε ο ίδιος την ώρα που πήγε να παραλάβει τον γιο του:

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P