Κατηγορίες
Α Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών

Τέλος το Champions League για τα κορίτσια του ΠΑΟΚ, φωνές για διαιτητικές αποφάσεις

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε τον αποκλεισμό από την ελβετική Σερβέτ με σκορ 2-0, στο πλαίσιο του τελικού του Round 1 του UEFA Women’s Champions League.

Ο “δικέφαλος” ήταν άψογος τακτικά καθ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, κάτι το οποίο περιόρισε αρκετά τις προσπάθειες της Σερβέτ. Ωστόσο, από το 65′ και έπειτα, οι Ελβετίδες πήραν τα ηνία του αγώνα και πέτυχαν δύο γκολ, βάζοντας… ταφόπλακα στις ελπίδες της ελληνικής ομάδας.

Αν και το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, λόγω της αναγκαστικής αλλαγής της Ανδράδε στο 28ο λεπτό, της οποία τη θέση πήρε η Δρακογιαννάκη, οι νταμπλούχες πιστές στο πλάνο τους, ανταπεξήλθαν στις συνθήκες του παιχνιδιού.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν πολλά παράπονα από τη Βουλγάρα διαιτητή, κυρίως για τον πειθαρχικό έλεγχο και τις πολλές κίτρινες κάρτες που “μοίρασε” στις παίκτριες της ελληνικής ομάδας

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 0-0, σ’ ένα άκρως ισορροπημένο 45λεπτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Σερβέτ κέρδισε πέναλτι στο 67′ (ο ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκε για επιθετικό φάουλ λίγο νωρίτερα), με την Τζόνουσαϊτ να ευστοχεί για το 1-0.

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο, ο ΠΑΟΚ ανέβασε τις γραμμές του, ρίσκαρε προσπαθώντας να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.

Στο 83ο λεπτό, οι «ασπρόμαυρες» απείλησαν με σουτ της Βαρδαλή, με τη φάση να ελέγχεται για χέρι εντός περιοχής από την αμυντικό της Σερβέτ, το οποίο πέρασε απαρατήρητο από τη Βουλγάρα διαιτητή.

Στο 90ό λεπτό, η διαιτητής υπέδειξε φάουλ σε τάκλιν επάνω στην μπάλα της Μήτκου, από το οποίο και προήλθε το 0-2 της Ρεβέλι, το οποίο τελείωσε ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ (Θαλής Θεοδωρίδης): Νόιχαους, Γκούνη, Κακαμπούκη, Φεραντάνς (82′ Δοϊρανλή), Εστέβεζ (77′ Παπαδοπούλου), Μήτκου, Ανδράδε (28′ Δρακογιαννάκη), Μανίσα, Κοσκερίδου, Χέλμβαλ,, Βλασσόπουλος (82′ Βαρδαλή)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P