Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

“Αέρας” στον 3ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας ο Πανθρακικός

Ο Πανθρακικός επικράτησε με άνεση του ΑΟ Σάρτης με 9-0 για τη 2η φάση του κυπέλλου Ελλάδος και πλέον προετοιμάζεται για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο.

Το παιχνίδι δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής, καθώς η διαφορά δυναμικότητας ήταν κάτι περισσότερο από εμφανής στο γήπεδο, με τον Πανθρακικό να έχει πρωταγωνιστικούς στόχους και τους παίκτες του ΑΟ Σάρτης να μην έχουν πολλές προπονήσεις τα πόδια τους.

Τον χορό των τερμάτων άνοιξε ο Σαραντίδης στο 11′ ενώ με δυο συνεχόμενα τέρματα ο Πεχλιβανόπουλος έκανε το 3-0 (21′ και 26′). Το 4-0, που ήταν το σκορ ημιχρόνου διαμόρφωσε και πάλι ο Σαραντίδης.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός ήταν ο ίδιος με τον Πανθρακικό να συνεχίζει να επιτίθεται και να σκοράρει με τους Βάσκο (47′-89′), Κόκκα (56′), Ρουμπιέ (81′) και Καραγιάννη (85′) φτάνοντας στο τελικό 9-0.

Πλέον η προσοχή στρέφεται στο παιχνίδι της Κυριακής 15 Σεπτεμβρίου όταν και ο Πανθρακικός θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Συνθέσεις

Πανθρακικός (Γιώργος Μαραντάς) : Παϊτέρης, Καλογρανάς (46′ Γανόπουλος), Κωσταρέλης, Σαραντίδης (46′ Ρουμπιές), Νόνης, Γκουτσίδης, Μουμίν (60′ Γιαννακιτσίδης), Βάσκος, Καραγιάννης, Παχούμης (36′ λ.τ. Στοΐνοβιτς), Πεχλιβανόπουλος (46′ Κόκκας)

ΑΟ Σάρτης (Δημήτρης Τυφλός) : Σταγκώνης, Σπανός (80′ Μπατζής), Μελίσσης Μάριος, Λουκάκης (60′ Σπυρίδης), Γεωργιάδης (60′ Παρλαμέντας), Νταμαρλής, Φιδάκης, Μελίσσης Α., Κοτρώνης Πανταζής, Σακαλής, Κοτρώνης Π.

*με στοιχεία από το paratiritis-news.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P