Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Aνετο πέρασμα από τα Χανιά και πρόκριση για τον Πανιώνιο (photos+vid)

Με χαρακτηριστική άνεση πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου ο Πανιώνιος, που επικράτησε εκτός έδρας με 4-0 της ΑΕ Κυδωνίας.

Οι “κυανέρυθροι” ήταν ξεκάθαρα ανώτεροι από τον αντίπαλο τους, φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας (τις ομάδες χωρίζουν δύο κατηγορίες) και χωρίς δυσκολίες έφτασαν στη νίκη.

Η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη είχε τον έλεγχο του αγώνα, πέτυχε τέσσερα τέρματα, δημιούργησε πολλές φάσεις στην εστία των Κρητικών, σημάδεψε δύο φορές το δοκάρι και δίκαια έφτασε στην επικράτηση.

Στην επόμενη φάση του θεσμού, ο Ιστορικός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Πανθρακικό, σε μόνο παιχνίδι (15/9).

Στο 32’ ο Νοικοκυράκης ελίχθηκε ωραία και πάσαρε στον Γκίνη, που πέρασε την μπάλα στον Πιερτζιακόμι, με τον πρώην παίκτη του Αλμυρού να πλασάρει ιδανικά για το 0-1.

Τρία λεπτά μετά, ο Πιερτζιακόμι πάσαρε στον Γροντή που πλάσαρε για το 0-2 και η αναμέτρηση απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕ Κυδωνίας μπήκε πιο δυναμικά και προσπάθησε να προσεγγίσει την αντίπαλη περιοχή, έχοντας μοναδική ευκαιρία με τον Κουρομιχελάκη να μειώσει, αλλά το σουτ του κατέληξε στο δοκάρι, στο 58’.

Στο 78’ ο Πότσι με κεφαλιά μετά από σέντρα του Στούπη έκανε το 0-3 και στο 84’ ο νεοεισελθών στον αγωνιστικό χώρο, 18χρονος Λαύκας, με πλασέ πέτυχε το τελικό 0-4.

δείτε φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

ΑΕ Κυδωνίας (Γιώργος Ριτζάκης): Βροντάκης, Λεφάκης (75’ Δρικάκης), Κοκάκης (87’ Καλογεράκης), Κουρομιχελάκης, Μάστορας, Μαθιουδάκης, Κοντορινάκης (58’ Τσαούσι), Μαρινάκης, Μαρινάκης, Μπούκης (87’ Τσακωνάκης), Τρικουνάκης, Σοφούλης (87’ Σφυριδάκης)

Πανιώνιος (Αντώνης Νικοπολίδης) : Γιαννακόπουλος, Χριστόπουλος, Πότσι, Χρούστινετς, Μπούσης, Ενγκουέμ, Γκίνη (70’ Στούπης), Γροντής (55’ Τσορνομάς), Νοικοκυράκης (80’ Λαύκας), Πιερτζιακόμι (55’ Βενάρδος), Γεμιστός (70’ Φελίσιο)

*με στοιχεία από το panionianea.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P