Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Έσπασαν… καρδιές στη Νέα Αρτάκη, ο Παναργειακός πήρε την πρόκριση στο 110′!

Το πιο αμφίρροπο σε εξέλιξη ματς της ημέρας ήταν αυτό στη Νέα Αρτάκη αλλά και το μοναδικό που οδηγήθηκε στην ημίωρη παράταση.

Ο Παναργειακός χρειάστηκε ένα γκολ του Πρίκα στο 110′ για να κάμψει την αντίσταση του ΑΟΝΑ, που αγωνίζεται μία κατηγορία πιο κάτω, αλλά παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατός φέτος, ενόψει της νέας σεζόν στη Γ Εθνική.

Το συγκρότημα του Γιώργου Κούτση ήταν ανταγωνιστικό και τα έδωσε όλα για την πρόκριση απέναντι σε ομάδα της Super League 2. Ευτύχησε μάλιστα να ανοίξει το σκορ στο 28′, με σουτ του Πολίτη, μέσα απ’ την περιοχή και από πλάγια θέση (1-0).

Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα βρήκε απάντηση δύο λεπτά με τον Τσιράκη (1-1), ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθούν στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, με τον Πρίκα να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Αυτό τελικά έγινε στο πέμπτο λεπτό του δευτέρου μέρος, σε ριμπάουντ του Χατζηδημητρίου ύστερα από δοκάρι του Ροκάι (1-2).

Γενικότερα το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και στο δεύτερο μέρος, με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν να ψάχνουν το γκολ και τον Παναργειακό να δείχνει πιο επικίνδυνος επιθετικά. Όμως η αποφασιστική Αρτάκη κατάφερε να ισοφαρίσει στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων, με σκόρερ τον Παπαδάκη, οδηγώντας το ματς στην παράταση (2-2).

Εκεί ήταν καθοριστικές οι αποβολές των Τσούπρου (107′) και Φατιόν (109′), αφήνοντας τον ΑΟΝΑ με 9 παίκτες (στο 116′ αποβλήθηκε και ο Πρίκας για τον Παναργειακό), που έδωσε μεγάλο πλεονέκτημα στους φιλοξενούμενους, που κατάφεραν στο 110′ να φτάσουν στο γκολ, χάρη στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πρίκα.

Αντίπαλος του Παναργειακού στην επόμενη φάση θα είναι ο ΑΟ Τρικάλων, εκτός έδρας.

Συνθέσεις

ΑΟ Νέας Αρτάκης (Γιώργος Κούτσης): Ντουμάνης, Παπαγγελής, Κατσογιάννης (90’+ Διονυσόπουλος), Στασινόπουλος, Τσούπρος, Καλλέργης (80′ Κοροβέσης), Λάμπρου (58′ Γιαννιτσάνης), Φατιόν, Κανούλας (58′ Νιφορόπουλος), Παπαδάκης, Πολίτης

Παναργειακός (Γιώργος Βαζάκας): Καραργύρης, Αμπνέλ Σαλάμ, Ροκάι, Τσιόλης, Τσανί (80′ Παναγιώτου), Τσιράκης (80′ Ντιαλό), Καρυπίδης, Πρίκας, Κωστίκας (66′ Καρέλης), Κουτζάνμπα) (55′ Γιατέι), Χατζηδημητρίου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P