Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

“Ιδρωσε” το Αιγάλεω κόντρα στον Σμόλικα της ΕΠΣ Λάρισας!

Μία εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Σμόλικας Φαλάνης, που υποδέχθηκε στο γήπεδο Φιλιππούπολης την ΠΑΕ Αιγάλεω, που θα αγωνιστεί και φέτος στη Super League 2.

Η ομάδα που αγωνίζεται στην ΕΠΣ Λάρισας, κοίταξε στα μάτια το Σίτι και λίγο έλειψε να κάνει τη μεγάλη έκπληξη στον θεσμό.

Την αναμέτρηση παρακολούθησαν 250-300 άτομα κάτω από έντονη ζέστη, με τους φιλάθλους να χειροκροτούν στο τέλος τη μεγάλη προσπάθεια του Σμόλικα που πήρε ακόμη μεγαλύτερη αξία, απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Οι παίκτες του Χρήστου Καπελιάνη, παρουσιάστηκαν πολύ καλά διαβασμένοι στο ματς, κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν για 67’ λεπτά, όταν και δέχθηκαν το γκολ που έκρινε το παιχνίδι.

Ο Σμόλικας είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία και κατάφερε να περιορίσει τον αντίπαλο. Μάλιστα μπόρεσε να βγει με αξιώσεις κάποιες φορές και στην αντεπίθεση και λίγο έλειψε να σκοράρει. Πολύ θετική εντύπωση προκάλεσε η εξαιρετική φυσική κατάσταση των παικτών.

Το Αιγάλεω του Αποστόλη Χαραλαμπίδη αν και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων δεν κατάφερε να δημιουργήσει ιδιαίτερα επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από το καρέ του Σμόλικα και γενικότερα παρουσίασε μία μέτρια αγωνιστική εικόνα.

Στο πρώτο μέρος δύο ήταν οι καλές στιγμές. Στο 37’ δοκάρι είχε για το Αιγάλεω ο Καρβούνης και στο 45’+1’ ο εξαιρετικός Νερπιέτρι έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και λίγο πλάγια, η μπάλα πέρασε σύριζα άουτ!

Στην επανάληψη επίσης οι φάσεις ήταν λιγοστές. Στο 62’ ο Γκιόνα έκανε το σουτ από καλή θέση, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Για να φτάσουμε στο 67’ όταν την πρώτη κεφαλιά πήρε ο Φοφανά, τη δεύτερη ο Νικόλλι με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση (0-1) και έδωσε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στο Αιγάλεω.

Στο 90’ ο Φοφανά έκανε το σουτ, πέρασε λίγο άουτ και στο 90’+2’ ευκαιρία έχασε για τον Σμόλικα ο Καραΐσκος που πέρασε ελάχιστα άουτ.

Συνθέσεις

Σμόλικας Φαλάνης (Χρήστος Καπελιάνης): Μπαρούτας, Μπαργιώτας, Σώκος, Γκόλτσιος, Νερπιέτρι (84’ Καραΐσκος), Μπέζας (83’ Χατζηκρανιώτης), Γκιόνα (63’ Ζαμπέτας), Ζιώγας (63’ Κακαβίτσης), Χριστακέας, Τάφα, Αλατάς

Αιγάλεω (Αποστόλης Χαραλαμπίδης): Τσιμόπουλος, Τάμπας (70’ Τάτσης), Ουνγιαλίδης (70’ Κωστόπουλος), Ευαγγέλου, Καρρίκι, Καραμπάς (55’ Ζιούλης), Φοφανά, Καρβούνης (46’ Βάρκας), Νικόλλι, Μπάμπης, Νταβιώτης (46’ Ζούνης)

*με στοιχεία από το Athleticlarissa

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P