Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Δεν τα κατάφερε η Νάουσα, ξανά γκολ ο Κωτσόπουλος!

Σε ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι, χωρίς τον ρυθμό που -ευλόγως- περιμένουμε από τις δύο ομάδες, ο Καμπανιακός νίκησε εκτός έδρας του ΦΑΣ Νάουσα και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη θα αναμετρηθεί με τον νικητή του ζευγαριού Θύελλα Χαλκειού – Ηλιούπολη, και θα αγωνιστεί εντός αν περάσουν οι φιλοξενούμενοι και εκτός αν προκριθεί το συγκρότημα της Χίου.

Οι “κυανόλευκοι” της Ημαθίας έδειξαν μαχητικότητα απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίζεται στη Super League 2, αλλά τελικά ηττήθηκε με 0-2 στη 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Περισσότεροι από 1.500 θεατές, παρακολούθησαν έναν ανταγωνιστικό αγώνα, με ευκαιρίες εκατέρωθεν, αλλά τους Χαλαστρινούς να είναι πιο αποτελεσματικοί.

Ο Καμπανιακός εκμεταλλεύτηκε τις φάσεις που δημιούργησε και εξασφάλισε τη νίκη με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο από τους Γαρύφαλο (22′) και Κωτσόπουλο (39′). Μάλιστα, ο φορ από την Ημαθία σκόραρε κόντρα στην πρώην ομάδα του, έχοντας φτάσει στα τέσσερα τέρματα στα πέντε ματς που αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες!

Παρά την ήττα, η εμφάνιση της Νάουσας ήταν ενθαρρυντική για τη συνέχεια της σεζόν, με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας.

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα (Γιάννης Κερλίδης) : Κωστογλίδης, Τούφας (77’ Χίσα), Κυριακίδης, Αργυρίου, Παπαδόπουλος (77’ Πίτος), Τσιάμπας (58’ Βακαλίδης), Ασλαμπάλογλου, Καραγιάννης (69’ Τσιακίρης), Φασίδης, Παντζαρτζίδης (58’ Φωτόπουλος), Μεληκιώτης

Καμπανιακός (Κώστας Γεωργιάδης) : Παπακωνσταντίνου, Γαρύφαλος, Έππας, Κολλαράς, Καθάριος Ν. (70’ Μάνιος), Γιακουμής, Φροσύνης (80’ Μποζίδης), Κωτσόπουλος, Ντουμάνης (90’ Πετρακίδης), Σέχου, Παπαστεριανός

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P