Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Δημοσίευμα αναφέρει τον απίστευτο λόγο που δεν ταξίδεψε ο Απόλλων Ευπαλίου!

Απίστευτο αυτό που αναφέρει σε δημοσίευμα του το InAris και ο συνάδελφος, Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος!

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Απόλλων Ευπαλίου δεν κατάφερε να ταξιδέψει στη Μυτιλήνη για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Αιγέα Πλωμαρίου, γιατί έκλεισε λάθος εισιτήρια.

Θυμίζουμε πως ο Απόλλων κατέκτησε το κύπελλο της ΕΠΣ Φωκίδας την περσινή σεζόν κι έτσι προκρίθηκε στο φετινό Κύπελλο Ελλάδας. Η κληρωτίδα τον έφερε αντίπαλο με τον Αιγέα Πλωμαρίου, σε ένα παιχνίδι που είχε προγραμματιστεί για σήμερα (8/9) στις 13:30.

Η ομάδα του Ευπαλίου είχε σχεδιάσει να πετάξει από την Αθήνα για τη Μυτιλήνη σήμερα το πρωί, να αγωνιστεί για το Κύπελλο και στις 19:00 να επιστρέψει με πλοίο στον Πειραιά.

Αφού λοιπόν η αποστολή του Απόλλωνα Ευπαλίου έφτασε στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να ταξιδέψει προς στη Μυτιλήνη, διαπιστώθηκε ότι τα εισιτήρια που είχε κλείσει η ομάδα ήταν για το Σάββατο (7/9).

Επομένως, η ομάδα δεν κατάφερε να μεταβεί εγκαίρως στη Μυτιλήνη για να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Αιγέα Πλωμαρίου και μάλιστα εκτός από αποκλεισμό κινδυνεύει και με αφαίρεση πέντε βαθμών από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής!

Ο Απόλλων ανέφερε σε ποστάρισμα του στα social :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P